• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenmeubel

Meubels voor katten

Naast krabpalen, krabplanken en andere kattenbenodigdheden zijn er ook leuke meubels voor katten verkrijgbaar.  Dit zijn meubels waar de kat fijn op kan gaan relaxen en is overal in huis te plaatsen. Hieronder vind je meer informatie over wat er wordt bedoeld met een kattenmeubel.

Verschil krabpaal of kattenmeubel

Een kattenmeubel is niet hetzelfde als een krabpaal. Het is namelijk niet de bedoeling dat de kat aan het meubel de nagels gaat verzorgen. Een kattenmeubel is niet bewerkt met sisaltouw zoals dat wel het geval is bij een krabpaal.

 Waarom een meubel voor katten

Met een kattenmeubel is geschikt om een fijne relax plek voor de kat te creëren. Als je kat er van houdt om bij je in de buurt te liggen kun je het meubel plaatsen naast de bank of een ander leuk plekje in de woonkamer. Ligt je kat liever ergens anders? Plaats het meubel dan op de favoriete plek van de kat. Een eigen plek geeft de kat rust en zorgt ervoor dat deze zich thuisvoelt.

Soorten kattenmeubels

Wat bedoelen wij met kattenmeubels en zijn er verschillende soorten verkrijgbaar? Er zijn kattenkrukjes, kattententen, kattentonnen en kattenkastjes. Al deze meubels beschikken over een heerlijke ligplek en soms ook een holletje om in weg te kunnen kruipen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten zodat er voor iedere kat wel een passend meubel is. Ook zijn er verschillende kleuren zodat er altijd wel een meubel is wat in jouw interieur past.

De kat laten wennen aan het meubel

Om een kat te laten wennen aan het meubel kun je het meubel het beste plaatsen op een plek waar de kat al graag is. Als je het meubel plaatst op een afgelegen plek in huis zal de kat deze negeren. Het is ook goed om het meubel in te spuiten met catnip spray of deze te bewerken met kattenkruid. Dit kruid heeft een bepaalde aantrekkingskracht waardoor de kitten of kat meestal vanuit zichzelf al het meubel op zullen zoeken. Ook is het plaatsen van een speeltje op het meubel slim om te doen. Als de kat op het meubel is gaan liggen of hier op staat om het te ontdekken kun je deze belonen met een lekker snoepje. Zo gaan ze het meubel als een positief iets ervaren.

Dierlijke, Kat, Close Up, Katachtig, Huisdier

Kattenmeubels bestellen bij Huisdierplezier

Heb je een meubel gevonden dat bij jouw interieur en de wensen van de kat past? Dan kun je deze makkelijk en snel bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Ook zijn er verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, Paypal en Achteraf betalen. Heb je eerst nog wat vragen over een bepaald artikel, of heb je vragen over jouw bestelling dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Bellen kan op werkdagen en mailen kan 24/7.

Heb je nog meer kattenbenodigdheden nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij onze kattenmanden, kattenbakken, kattensnacks, kattenspeelgoed, kattentuigjes, krabpalen en onze verzorgingsartikelen voor katten.

Menu