• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Overige Kattenmeubels

Overige Kattenmeubels

Ook hebben wij kattenmeubels in ons assortiment die er net wat anders zijn dan standaard en daarom niet in een subcategorie passen. Deze leuke kattenmeubels zijn uniek en zeker het bekijken waard! Het zijn kattenmeubels waar de kat heerlijk op kan spelen of in kan relaxen. Denk daarbij aan een leuk stapelbed voor katten, een tv waar de kat en andere leuke kattenmeubels.

Kat, Deken, Verbergen, Cute, Brutaal, Grappig

Soorten overige kattenmeubels

In onze overige kattenmeubels categorie vind je unieke kattenmeubels.Van houten kattenmeubels tot kattenmeubels van stof, van kleine meubels voor kittens tot stevige meubels voor de grote kat. Hieronder vind je een aantal verschillende mogelijkheden op het gebied van kattenmeubels. Onder andere Kattenmeubel Fino, Kattenmeubel Scandi Kubus, Kattenmeubel Scandi Bed, Kattenmeubel Nova Bank en Kattenmeubel Nova Stapelbed.

kattenmeubeltje

Kattenmeubel Fino
Wil jij een uniek kattemeubel in je huis? Dan is Kattenmeubel Fino perfect! Het is namelijk een TV waar de kat op of in kan liggen. Aan één zijkant van dit kattenmeubel is een jute krabmat bevestigd zodat de kat ook nog eens de nageltjes kan verzorgen.

Krabmeubel Scandi Kubus

Kattenmeubel Scandi Kubus
Dit is een stijlvol kattenmeubel dat past in een Scandinavische inrichting. Het is een kattenmeubel waar de kat in kan relaxen, slapen en spelen.

Krabmeubel Scandi Bed

Kattenmeubel Scandi Bed
Ook dit stijlvolle kattenmeubel pas in een Scandinavische inrichting. Het is een heerlijke relaxplek voor de kat. Ook heeft dit kattenmeubel een leuk speeltje voor extra plezier!

Kattenmeubel Nova Bank

Kattenmeubel Nova Bank
Wil je jouw kat een eigen bank geven? Dan kan dat! Op onze Nova bank kan de kat heerlijk relaxen. Maar dat niet alleen! Onderin zitten twee openingen zodat de kat ook heerlijk weg kan kruipen in de bank en zo even rust kan pakken van alles wat er om hem of haar heen gebeurt.

Kattenmeubel Nova Stapelbed

Kattenmeubel Nova Stapelbed
Heb je meerdere katten, dan is het niets leuker dan een stapelbed te hebben voor jouw katten! Plaats dit meubel in de buurt van een verwarming en de katten zullen het heerlijk vinden.

Een kattenmeubel kopen bij Huisdierplezier

Heb je een leuk uniek kattenmeubel gevonden voor jouw kat? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden. Zo kan jouw kat snel heerlijk slapen, relaxen en spelen op zijn of haar nieuwe kattenmeubel. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een kattenmeubel, kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier biedt meer voor jouw kat!

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier terecht voor veel meer kattenbenodigdheden. Denk daarbij aan handige kattentransportboxen, heerlijke kattensnacks en krabplanken. Wil jij alles te weten komen over katten? Dan is het misschien ook interessant om eens onze kattenblogs te lezen: Herken oormijt bij je katWat is de beste kattenbakvulling? en Alles wat je moet weten over het kattenras de Blauwe Rus.

Menu