• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenkrukje

Kattenkrukje

Wil je jouw kat iets meer privacy geven dan het geval is bij een kattensofa? Dan is een kattenkrukje meer geschikt. Een kattenkrukje heeft namelijk meerdere mogelijkheden. De kat kan er bovenop gaan zitten of in het krukje gaan liggen. Er zit namelijk een opening in waardoor een heerlijk holletje gecreëerd wordt. Een kat vindt het namelijk heerlijk om weg te kunnen kruipen. Plaats het kattenkrukje op een plek waar de kat vaak voorbij loopt zodat hij of zij er ook daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Naast kattenkrukjes hebben wij nog meer kattenmeubels en relaxmogelijkheden voor katten!

Kittens, Huisdieren, Slapen, Katten, Dierlijke

Soorten kattenkrukjes

Om te bepalen welke kattenkrukje het beste past bij jouw kat is het natuurlijk fijn te weten welk aanbod er is. In onze kattenwinkel vind je een categorie welke speciaal is ingericht op meubels voor de kat, waaronder een kattenstoel of kattenkrukje. In ons assortiment vind je drie verschillende soorten kattenkrukjes. Dat is het Kattenkrukje Enes, Kattenkrukje Azza en Kattenkrukje Omar.

Kattenkrukje Enes

Kattenkrukje Enez
Kattenkrukje Enez is mooi bruin van kleur met een rode opdruk. De zijkanten van dit kattenkrukje zijn geschikt om aan te krabben. Ver is het kattenkrukje afgewerkt met zacht pluche zodat de kat heerlijk zacht kan liggen.

Kattenkrukje Azza

Kattenkrukje Azza
Kattenkrukje Azza is wat meer opvallend door de rode kleur. Ook zijn de zijkanten van dit kattenkrukje geschikt om aan te krabben. Verder is het kattenkrukje afgewerkt met zacht pluche voor extra comfort!

Kattenkrukje Omar Bruin

Kattenkrukje Omar
Kattenkrukje Omar is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, bruin en blauw. Ook zijn beide kleuren verkrijgbaar in twee maten. In dit kattenkrukje vind je een zacht kussen waar de kat urenlang op kan relaxen.

Een kattenkrukje kopen bij Huisdierplezier

Als je een leuk kattenkrukje hebt gevonden kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat relaxen op zijn of haar nieuwe kattenkrukje! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een kattenkrukje kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier dé online kattenwinkel!

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier terecht voor veel meer kattenbenodigdheden. Denk daarbij aan handige kattenluiken, fijne kattenbakken en zachte kattenmandjes.Wil jij alles te weten komen over katten? Dan is het misschien ook interessant om eens onze kattenblogs te lezen: Herken oormijt bij je katWat is de beste kattenbakvulling? en Alles wat je moet weten over het kattenras de Blauwe Rus.

Menu