• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Corona update 18-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Corona update 18-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondensnacks

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De lekkerste hondensnacks voor groot en klein!

Net als wij mensen houden onze honden ervan om af en toe lekker te snacken. Een heerlijke beloningssnack na de training, een hondensnack bij goed gedrag of een kauw bot waar jouw hond zich uren mee kan vermaken. De keuze op het gebied van hondensnacks is eindeloos. Zo is er voor elke soort hond, groot of klein een passende snack waar deze heerlijk van kan genieten! Ben je op zoek naar een lekkere hondensnack voor jouw hond, lees dan vooral verder en bekijk ons ruim assortiment aan snacks voor honden.

Verantwoord snacken voor honden

Natuurlijk is het belangrijk dat snacken lekker is maar daarnaast is het belangrijk dat je jouw hond ook verantwoorde snacks voorschotelt. Hondensnoepjes welke in bijvoorbeeld supermarkten verkocht worden zijn voorzien van allerlei stoffen om de snack op te vullen. Deze toevoegingen zijn niet van belang voor de hond en kunnen zelfs zorgen voor problemen met de darmen. Om dit te voorkomen bied je jouw hond enkel snacks welke voorzien van natuurlijke ingrediënten welke geen aanslag zijn op het lichaam van de hond.

Naast een goede snack is het natuurlijk belangrijk te leren doseren. Het liefste zou je de hond de hele dag verwennen met heerlijke hondensnoep maar dit is niet goed voor de gezondheid van de hond. Een snack mag dan ook nooit de dagelijkse behoefte aan voer vervangen en moet worden gezien als een extra. Dit wil dus ook zeggen dat je de hoeveelheid snacks moet aanpassen op jouw behoefte van de hond. Zo kun je een pup welke boordevol energie zit en veel beweging heeft wel een aantal keer per dag een snack geven, maar voor een hond welke ouder is en veel tijd in de mand doorbrengt is dit te veel. Wil je jouw hond graag vaker verwennen geef dan kleinere snacks per keer. Zo kun je jouw hond regelmatig belonen maar beperk je de uiteindelijke hoeveelheid van het snoepen.

Het nut van een lekkere hondensnack

Hondensnacks kun je gebruiken met verschillende doeleinden. Ten eerst natuurlijk voor het genot van de hond, tenslotte houden ook wij van een heerlijke snack zo nu en dan. Maar ook voor vermaak en tijdverdrijf is een hondensnack een goede aankoop. Denk bijvoorbeeld aan een 100% natuurlijk hondenbot gemaakt van buffelleer. Hondenbotten van buffelleer zijn goed om jouw hond een aantal uurtjes zoet te houden. Naast een leuke bezigheid draagt het kauwen op een bot ook bij aan de tandverzorging van jouw hond. Door het kauwen wordt vuil en tandplak verwijderd van het gebit, dit resulteert in een schoon gebit en een frissere adem. In vele gevallen een win-win situatie dus. Wil je jouw pup trainen of belonen voor goed gedrag? Dan zijn snacks eigenlijk onmisbaar. Bij hondentraining worden dan ook vaak snacks gebruikt om de hond makkelijker te kunnen trainen. Maar welke snack gebruik je eigenlijk in welke situatie? Lees hieronder verder over de verschillende soorten hondensnacks.

Soorten hondensnacks en hondensnoep

Ons assortiment aan snacks voor honden is zeer ruim. Om het overzichtelijk te houden zijn de snacks onderverdeeld in categorieën. Zo kun je makkelijker bepalen welke keuze voor jullie geschikt is.

Kauwsnacks – Honden houden van kauwen, of het nu op een snack is of op jouw onlangs nieuwe aangeschafte schoenen. Dit laatste wil je natuurlijk liever niet en een kauwsnack is ook veel lekkerder én gezonder voor de hond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerookte hondenbotten, gedroogde varkenshuid, Bullepees maar ook dental sticks voor honden. Een goede kauwsnack houdt jouw hond bezig en kan dan ook perfect gegeven worden om deze te vermaken. Naast vermaak zorgen kauwsnacks ook voor tijdverdrijf. Een goede kauwsnack geeft jouw hond uren kauwplezier door zijn hardheid. De kauwsnacks welke wij aanbieden zijn gemaakt van natuurlijke producten, zoals buffelhuid. Maar ook buffel snacks welke omhult zijn met bijvoorbeeld kiprepen vallen bij veel honden goed in de smaak en zorgen voor vermaak.

Verwensnacks – Snacks welke bedoeld zijn om jouw hond te verwennen zijn er in vele soorten. Het is altijd even proberen welke snack bij jouw hond het beste in de smaak valt. Binnen ons aanbod hebben wij vele snacks in kleinere verpakking, zo kun je makkelijk een selectie maken om te bekijken welke snack jouw hond zijn favoriet is. Verwensnacks bestaan uit onder andere kauwstrips, hondenkoekjes, hondenkluifjes en zelfs fruitsnacks voor honden. Onze verwensnacks zijn ook verkrijgbaar in een grootverpakking hondensnacks waardoor je direct voor langere tijd in huis hebt om jouw hond af en toe te verwennen.

Trainingssnacks – Tijdens training is het aan te raden zo nu en dan gebruik te maken van een hondensnack. Niet alleen om het trainen makkelijker te maken maar ook om de hond te belonen voor goed gedrag. Trainingssnacks zijn vaak van klein formaat, hierdoor zijn ze eenvoudig te geven aan de hond tussendoor maar ze zorgen er ook voor dat jouw hond niet té veel snacks binnenkrijgt tijdens een training. Speciaal voor trainingssnacks bieden wij kleine snacktasjes aan waar je jouw hondensnacks in kunt bewaren tijdens de training.  Zo heb je ze altijd bij de hand en kun je deze makkelijk aanbieden!

Hondensnacks van vis en vlees – Veel honden zijn dol op hondensnacks welke voorzien zijn van een sterke smaak en geur. Onder andere hondensnacks van rundsticks, lamsvlees en kipsnacks voor honden vind je veel terug in ons assortiment. Maar wist je dat honden ook gek zijn van vis? Speciaal voor de viseters vind je in ons aanbod ook snack met onder andere kabeljauw en zalm.

Veggie hondensnack – Ook op het gebied van veggie hondensnacks ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel kauwsnacks als verwensnacks kun je bij ons aankopen op vegetarische basis. In deze hondensnacks is geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. Deze hondensnacks zijn gezond en ideaal voor honden met allergieën. Binnen deze categorie hondensnacks vind je ook fruitsnacks en groentesnacks voor honden. Gezond en verantwoordelijk snacken voor de hond dus.

Spelenderwijs snacken voor honden

Zoals aangegeven is het belangrijk dat je het snacken en snoepen van de hond beperkt naar een schappelijke hoeveelheid. Een goede manier om dit te regulieren is jouw hond spelenderwijs te laten snacken. Je kunt dit doen door jouw hond te trainen maar je kunt jouw hond ook alleen aan de slag zetten. In ons aanbod vind je bijvoorbeeld leuke intelligentiespellen en denkspellen voor honden. Deze spellen stimuleren jouw hond te werken voor zijn snacks. Maar ook snackballen en snackspeelgoed geven deze mogelijkheid. Vul het spel, de bal of het speelgoed met de favoriete snacks van jouw hond en laat hem door middel van spel tot de snacks komen. Niet alleen stimuleert het de hond te spelen, het zorgt voor de nodige beweging en het zet jouw hond echt aan het werk!

Veel snackplezier!

Heb je na het lezen van deze informatie een keuze kunnen maken binnen ons assortiment hondensnacks? Top! Heb je vragen over hondensnacks of kun je geen keuze maken binnen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Ben je op zoek naar andere accessoires voor jouw huisdier, een heerlijke hondenmand, halsband of hondenspeelgoed? Kijk dan snel verder binnen onze honden winkel.

Menu