• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Huisvesting Buiten

De buiten huisvesting van jouw hond!

Ook voor de huisvesting van jouw hond in de buitenlucht hebben wij een geselecteerd assortiment aan te bieden. Want ook voor honden welke buiten verblijven bestaan er natuurlijk basis behoeftes. Niet enkel voor de echte waakhonden welke vaak worden gehouden ter bescherming van het erf, maar ook voor honden welke er gewoon van houden om zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen zijn er vele items binnen ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hondenhok welke ervoor zorgt dat jouw hond het ook tijdens koudere dagen warm heeft. Maar ook voor een mooi outdoor hondenkussen ben je aan het juiste adres bij Huisdierplezier. Speciaal voor honden welke buiten worden gehouden hebben wij een assortiment geselecteerd met de juiste materialen voor buiten gebruik.

Duitse Herder, Zwart Bruin, Liegen, Weide, Zomer

Benodigdheden voor de buitenhond!

Of een hond nu buiten of binnen in huis leeft, honden hebben ons mensen nodig voor een goede verzoring én het nodige vermaak. Dit is voor binnenhonden een stuk eenvoudiger dan voor de hond die buiten leeft. Binnen honden leven in het gezin, in huis en zijn daarmee eigenijk altijd in de buurt. Dit is voor buitenhonden nét iets anders, deze honden zijn vaker alleen en zeker op regenachtige dagen zijn we toch een stuk minder in de tuin te vinden. Dit is dan ook de reden dat het erg belangrijk is dat er voldoende uitdaging en vermaak is voor de buitenhond. Denk hierbij aan leuk speelgoed en uitdagende spelletjes voor de hond welke hij ook alleen kan spelen wanneer je neit in de buurt bent. 

Hiernaast bestaan natuurlijk de basis behoefte welke elke hond moet krijgen; goede voeding, lekkere hondensnacks, een fijne plek om te kunnen liggen en de nodige verzorging zoals vachtverzorging, nagelverzorging en periodieke gezondheidcontroles. HIernaast moet je bij buitenhonden rekening houden met de verschillende weersomstandigheden, zo dient de hond beschermd te worden tegen fel zonlicht én een fijne plek hebben om de regenachtige dagen door te kunnen brengen.

Welke items hebben buitenhonden nodig?

Zoals hierboven al geschreven; ook honden welke buiten leven hebben basisbehoefte. Dit betekend niet alleen liefde, aandacht én tijd van het baasje maar veel meer. Denk hierbij aan een fijne plek om te kunnen schuilen voor regen en wind. Maar ook voor een zachte plek voor jouw binnen hond welke graag buiten komt vallen onder de mogelijkheden. Om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden binnen ons assortiment hebben we deze opgedeeld, zo kun je makkelijk door het assortiment shoppen!

Hondenhok Naud

HondenhokHonden welke het gehele jaar buiten verblijven hebben een heerlijke dikke wintervacht in de koudere periode van het jaar. Echter is het alsnog van belang dat jouw hond een veilig plek heeft buiten, waar hij of zij tocht en vocht vrij kan verblijven. Je kunt er ook voor kiezen een geïsoleerd buitenhok te gebruiken voor de huisvesting buiten van jouw hond. Ook hondenhokken gemaakt van geïmpregneerd tuinhout behoort tot de mogelijkheden, deze onderhoudsvrije hondenhokken worden gemaakt in eigen werkplaats!

Hondenkussen Moonbay Shadow

Outdoor kussenVoor een stukje extra comfort kun je jouw hond een heerlijk outdoor kussen bieden. Deze kussens kunnen eenvoudig buiten worden gebruikt omdat ze water en vuil afstotend zijn en hierdoor eenvoudig schoon te houden. Een hondenkussen biedt niet alleen meer comfort, maar ook warmte. Met gebruik van een kussen ligt jouw hond namelijk niet op de directe vloer wat enorm scheelt in optrekkende kou uit de grond.

 Dogmate Hondendeur 216 - Wit 29 X 35 Cm

HondenluikenWanneer jouw hond zelf mag bepalen of hij buiten of binnen wil zijn kun je er voor kiezen een hondenluik te plaatsen. Op deze manier kan jouw hond zichzelf toegang verschaffen tot het huis. Er zijn verschillende soorten hondenluiken, ook hondenluiken met sensor of een chip kun je terugvinden in ons assortiment. Natuurlijk is een hondendeur ook perfect geschikt om te plaatsen in een hondenhok of schuur waar de hond op koude dagen toegang tot mag krijgen.

 Puppyren Diameter 160 Hoogte 100Cm

HondenrenEen hondenren is een uitkomst wanneer jouw hond graag de benen neemt wanneer hij buiten is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jonge pup welke nog moet leren in de tuin te blijven. Hondenrennen zijn er in vele maten en gemaakt met verschillende materialen. Ook kun je door ons een hondenren laten maken van geïmpregneerd tuinhout. Wil je de mogelijkheden hiervan bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar moet je op letten bij het kopen van hondenspullen voor buiten?

Wanneer je hondenspullen koopt voor buiten is het belangrijk dat de items ook geschikt zijn voor buitengebruik. Dit begint bij het kiezen van de juiste materialen, stof is bijvoorbeeld een minder goede keuze voor een hondenmand voor buitengebruik. Maar ook op het gebied van hondenspeelgoed is het belangrijk te kijken naar de gebruikte materialen. In ons assortiment vind je verschillende producten welke gemaakt zijn van materialen welke uitermate geschikt zijn voor buiten gebruik. Denk hierbij aan een hondenmand van waterafstotende materialen, een honden hok van onderhoudsvrij hout of hondenspeelgoed van sterk en weerbaar rubber. Heb je vragen over het kopen van hondenbenodigdheden voor buiten? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Huisdierplezier biedt méér voor jouw hond

Niet alleen voor de huisvesting van jouw buitenhond ben je op het juiste adres. Bij Huisdierplezier vind je alles voor jouw favoriete viervoeter! Van overheerlijke snacks om heerlijk te kunnen genieten tot het fijnste mandje voor hond! Ook voor buitenhonden is het belangrijk dat ze voldoende uitdaging en plezier hebben, in onze speelgoed winkel vind je dan ook leuk speelgoed voor buitenhonden. Ook verkoelend speelgoed is perfect voor buiten honden zeker in de zomermaanden, bekijk dan ook zeker eens ons verkoelende producten voor de hond!

Meer informatie over de huisvesting van jouw hond?

Naast een groot assortiment hondenspullen vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten goed worden geinformeerd. Niet alleen over de artikelen in onze hondenwinkel maar ook op het gebied van honden in het algemeen. Wil je meer informatie over het houden van honden, het huisvesten van honden of de verzorging van jouw lieve viervoeter? Wij schrijven regelmatig leuke blogs over honden, zowel informatieve blogs als leuke weetjes vind je op onze pagina: Alles over honden! Hieronder vind je ook een aantal directe linken naar onze blogs zoals;

Blog: Hoe verzorg je een hond?
Blog: Wat komt er allemaal kijken bij een puppy?
Blog: Populairste hondenrassen
Blog: Hoe kies je de juiste hondenbench?
Blog: Een halsband of een hondentuig? 

Menu