• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Update 8-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Update 8-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Hondenmand rechthoekig

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hondenmand rechthoekig

Stop met zoeken bij Huisdierplezier hebben wij de hondenmand rechthoekig voor uw trouwe viervoeter. De hondenmand rechthoekig biedt uw hond een veilige omgeving waar hij/zij zich kan terug trekken na een vermoeiende dag.

Waar op letten bij de aanschaf van een hondenmand rechthoekig?

Alle honden zijn opzoek naar de eigen plek in het huis. U als baasje heeft de mogelijkheid om dit te realiseren met de hondenmand rechthoekig van Huisdierplezier. U heeft de keuze uit ons ruime assortiment met meer dan 100 modellen hondenmand rechthoekig. De perfecte mand vinden voor uw hond is nog een hele klus. Tijdens de aankoop van een hondenmand is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

 • De bouw van uw hond: u slaapt zelf ook niet graag in een te klein bed. Voor honden geldt hetzelfde. Een hond moet de mogelijkheid hebben om volledig uitgerekt in de mand te liggen. Zo voorkom je irritaties en frustraties bij de hond.
 • Honden op leeftijd: Honden die al een dagje ouder beginnen te worden kunnen last krijgen van gewrichten en moeite hebben met het opstapje van de mand. Koop bij oudere honden altijd een hondenmand rechthoekig met een lage instap. Ook is het mogelijk om een hondenmand rechthoekig te kopen met een anti-slip mat aan de bodem. Zo voorkomt u een situatie waarbij de hond zijn evenwicht verliest en omvalt.
 • Jonge honden: Het is alom bekend dat jonge honden barsten van de energie en dit gedurende de dag los moeten laten. Jonge honden kunnen de hondenmand rechthoekig soms aanzien voor een speeltje en schade aanbrengen aan de mand en nog erger: aan zich zelf. Let bij de aanschaf van een mand voor een jonge hond op stevigheid van het materiaal, zodat ze het niet kapot kunnen maken.

De beste oplossing voor slopende honden

De beste oplossing om een hond te leren om niet te bijten in zijn hondenmand rechthoeking is om gebruik te maken van de speeltjes van Huisdierplezier. Wilt u liever iets anders voor uw hond? Een hondenfietsmand? Een hondentrapje voor uw hond? Of een loopplank? Kijk dan nog even verder in de shop.

Menu