• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Voldux Voliere Saskia 170 x 160 x 225 cm Voldux Bruin

Schrijf de eerste review van dit product

€ 994,00
 • 2 jaar garantie
 • Betalen in 3 termijnen mogelijk
 • binnen 6 werkdagen geleverd
 • Ook Maatwerk is mogelijk
 • Vrijblijvende Offerte aanvragen
Voldux voliere Saskia

Voldux Voliere Saskia

€ 994,00
Beschrijving

Voldux Voldux Voliere Saskia

 

Deze prachtige achthoek volière is niet alleen aanwinst voor de tuin, hij biedt een fijn en comfortabel plekje aan jouw volière vogels. De volière Saskia is opgebouwd uit een stevig frame en afgewerkt met rabatdelen. Deze materialen welke onder druk zijn geïmpregneerd zorgen niet alleen voor kwaliteit maar maken dit verblijf ook onderhoudsvrij. De ronde volière is voorzien van een leuk spits dak welke afgewerkt is met dakleer voor een goede afwatering, onder het dak vind je een zitstok waar de vogels droog kunnen zitten. Er is bij dit vogelverblijf gekozen voor gaaswerk met een draaddikte van 0.8 mm en een maat van 13 x 13. Het verblijf welke hiernaast voorzien is van een toegangsdeur biedt goede toegang tot het verblijf én de vogels. Hiernaast is de deur voorzien van een twee-baks voedersysteem hierdoor is het mogelijk de vogels van buitenaf te voeren en voorkom je ontsnappen tijdens het voedermoment.  Deze hoogwaardige luxe vogel volière heeft een levensduur van 10 - 15 jaar en vraagt door zijn materiaal gebruik geen onderhoud. Het verblijf is handgemaakt door gespecialiseerde vakmannen wat terug te zien is aan de afwerking van dit prachtige vogelverblijf voor buiten. Omdat uw verblijf volledig gemonteerd wordt geleverd, gebruiken wij een eigen koerierdienst. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. U wordt op tijd ingelicht door onze klantenservice op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is. Dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn, wat niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes. Indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier hierbij ondersteunen, houd rekening met eventuele toegangspoorten, controleer daarom de afmetingen op voorhand. 

 

Pluspunten

 • Deze voliere heeft een voederbaksysteem, hierdoor kunnen de vogels eenvoudig gevoerd worden
 • Het handgemaakte vogelverblijf is tot in de puntjes uitgewerkt en voorzien van een hoogwaardige afwerking
 • Door de gebruikte materialen is dit verblijf onderhoudsvrij en wordt het aangeboden met 2 jaar garantie
 • De Voliere Saskia wordt gemonteerd bij je thuisbezorgd op afspraak
 • Leuke acht hoek volière voor kleine volièrevogels zoals parkieten, kanaries en zangvogels

 

Liever een andere voliere kopen? Bekijk dan zeker ook onze andere prachtige volieres!

 

Huisdierplezier | Online dierenwinkel

Als online dierenwinkel kunnen wij voorzien in alle behoeften van huisdieren. Als je vragen hebt over wat jouw diertje nodig heeft, of waar je het beste voor kan kiezen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn beoordeeld met een 8.8!

Specificaties:
 • Afmeting: 170 x 160 x 225 cm
 • Buitenmaat incl.dak (BxDxH): 152 x 148 x 215 cm
 • Buitenwerkse grondmaten (BxD): 144 x 140 cm
 • Showroom: Te bezichtigen in showroom
 • Afmeting gaas: 13x13x0,8
 • Fabrieksgarantie : 2 jaar
 • Hoofdmateriaal: Geïmpregneerd Hout
 • Kleur: Bruin
Maatwerk

Ben je op zoek naar een luxe op maat gemaakt dierenverblijf?

 

Voor de aanvraag van een offerte kan je ons offerteformulier invullen: offerte aanvragen. Het dierenverblijf kan geheel op jouw wensen afgestemd worden!

Zou je graag vooraf overleggen met een specialist of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom ons bij ons langs te komen om jouw wensen te bespreken. Ook hebben wij enkele modellen in onze showroom om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Maak hiervoor wel een afspraak via sales@huisdierplezier.nl of telefonisch via 0031 (0)850 - 656263

Al onze maatwerk projecten worden gemaakt van geimpregneerd hout. Hierdoor is het dierenverblijf onderhoudsvrij en kan deze het hele jaar door buiten blijven staan. Het dierenverblijf wordt compleet in elkaar gezet geleverd, dus niet als bouwpakket. De verzendkosten hiervoor bedragen €50,- euro in Nederland en België. De levertijd bedraagt ongeveer 3 weken dit gaat altijd in overleg.

Beoordelingen

Deze prachtige achthoek voliere is niet alleen aanwinst voor de tuin, hij biedt een fijn en comfortabel plekje aan jouw volière vogels. De volière is opgebouwd uit een stevig frame en afgewerkt met rabatdelen. Deze materialen welke onder druk zijn geïmpregneerd zorgen niet alleen voor kwaliteit maar maken dit verblijf ook onderhoudsvrij. De ronde voliere is voorzien van een leuk spits dak welke afgewerkt is met dakleer voor een goede afwatering, onder het dak vind je een zitstok waar de vogels droog kunnen zitten. Het verblijf welke hiernaast voorzien is van een toegangsdeur biedt goede toegang tot het verblijf én de vogels. Hiernaast is de deur voorzien van een twee-baks voedersysteem hierdoor is het mogelijk de vogels van buitenaf te voeren en voorkom je ontsnappen tijdens het voedermoment. 

Deze hoogwaardige luxe vogel volière heeft een levensduur van 10 - 15 jaar en vraagt door zijn materiaal gebruik geen onderhoud. Het verblijf is handgemaakt door gespecialiseerde vakmannen wat terug te zien is aan de afwerking van dit prachtige vogelverblijf voor buiten. 

Menu