• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Volière

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Volière

Heeft u een paar prachtige vogels als huisdier, dan is een volière wellicht iets voor u. Een volière is een kooi waarin vogels gehouden kunnen worden. U kunt deze kooi ook gebruiken om kippen te houden. Zo kunt u de vogels gemakkelijk in uw tuin houden en hebben ze voldoende ruimte om te kunnen bewegen. Dit zorgt niet alleen voor een mooier plaatje voor uzelf, maar ook voor een prettigere omgeving voor uw vogels. Bent u op zoek naar een kooi voor vogels? Kijk dan snel naar ons ruime assortiment speciaal voor u als vogelliefhebber geslecteerd.

Verschillende soorten volières

Volières zijn te onderscheiden in verschillende soorten. Wij zullen nu op de verschillende soorten kort ingaan.

  • Buiten volière vrijstaand: Bij dit type volière hebben vogels alleen beschutting door eventuele beplanting en nestkastjes.
  • Volière tegen een muur: Hierbij kunt u denken aan een kooi die vast zit aan een schuur. Zo kan u een opening creëren die open en dicht kan. Wanneer er buiten dan stevige vorst is, heeft de vogel nog de mogelijkheid om naar binnen te gaan, naar een warmere omgeving.
  • Binnen volière: Tegenwoordig zijn er ook tal van volières die geschikt zijn voor binnenshuis. Deze zijn een stuk groter dan een reguliere vogelkooi.

Wat moet er in mijn volière?

Door de ruimte van een volière is deze op diverse manieren in te richten om het zo fijn en natuurlijk mogelijk te maken voor uw vogel. In een buiten volière worden vaak wat beplanting geplaatst. Hierbij kunt u denken aan een conifeer, distel of een klimop. Van groot belang is dat de buiten volière niet naast een struik wordt geplaatst. De boontjes daarvan zijn giftig en kunnen daardoor zelfs een doodsoorzaak worden. Naast eventuele beplanting kunt u verschillende attributen in de volière plaatsen. Zoals zitstokken, voeder- en drinkbakjes en een kleine zwemvijver voor sierwatervogels. De zitstokjes kunnen op verschillende hoogtes worden geplaatst. U zult zien dat met diverse attributen uw vogel een heus eigen plekje krijgt waarin hij zich met vreugde kan vermaken. Kijk voor deze attributen eens bij de vogel accessoires.

Volière bij Huisdierplezier

Huisdierplezier heeft een aantal volières in het assortiment van uitstekende kwaliteit. Wij hebben volières in diverse afmetingen en vormen. Zo hebben wij volières die er uit zien als een huisje. Dit staat niet alleen prachtig in uw tuin maar is ook hartstikke leuk voor uw vogel. Wanneer u toch liever een vogelkooi heeft, kunt u ook bij ons terecht. Net als voor allle andere vogelbenodigdheden, Wilt u meer weten over onze vogel volière of persoonlijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op