• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Relinde - 9
Pluspunten
"Leuke originele spullen Snel bezorgd."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Gratis houtvezel bij aanschaf van een hamsterkooi tot en met 27 mei!!    Bekijk

ACTIE


Gratis houtvezel bij aanschaf van een hamsterkooi tot en met 27 mei!

Bekijk

Vogel snacks

Verwen uw vogel met de lekkerste vogel snacks

Vogel snacks van Huisdierplezier.nl brengen uw vogels in extase. We hebben een aantal heerlijke vogel snacks die klaarliggen om opgepeuzeld te worden. Denk niet alleen bijvoorbeeld aan de voedzame mezenbollen voor in de winter, of de overheerlijke vogel pinda’s uit ons assortiment en ander vogelvoer. Zoals voedzame en tegelijkertijd ontzettend smakelijke vogel crackers.

Wat zijn vogel crackers?

Vogel crackers zijn eigenlijk een manier om uw vogel gezond te laten eten, maar dan met een heerlijke smaakbeleving. Deze vogel snacks zijn bij Huisdierplezier.nl voor een schijntje online te bestellen. We hebben een aantal heerlijke smaken van deze vogel snacks, namelijk:

  • Flamingo Cracker Honey & Eggs
  • Flamingo Cracker Multi Fruit

Vooral tropische vogels zullen deze vogel snacks onweerstaanbaar vinden, zoals papegaaien en parkieten. De vogel snacks zitten bovendien boordevol gezonde zaden en pitten.

Overige vogel snacks

Zoals gezegd hebben we nog veel meer fantastische vogel snacks in het assortiment, onder het kopje Vogelvoer. Hierin vind je de reguliere pitten en zaden die voor uw vogels nodig zijn. Maar ook andere heerlijke traktaties. Wie kan nou de heerlijke vogel snacks Flamingo Crock'r koekjes weerstaan? Of een Barioz vogelsnoepreep? In ons ruime assortiment aan vogel snacks hebt u kortom alle traktaties voor uw vogel op één overzichtelijke plek.

Service bij online bestelling van vogel snacks

Huisdierplezier.nl is de favoriete online plek voor dierenliefhebbers. In ons assortiment van ruim 20.000 verschillende dierenartikelen vindt u alles wat u voor uw favoriete huisdier nodig hebt. Daarnaast zijn wij de absolute specialist in vogelbenodigdheden. Zo hebben we naast heerlijk vogelvoer en smakelijke snacks ook een prachtig assortiment aan fantastische volieres van topkwaliteit. Daarnaast krijgt u de beste service: bij vragen, neem contact op met onze deskundige medewerkers, we leveren binnen enkele werkdagen uw bestelling, niet goed geld terug en online betalen (achteraf is ook mogelijk) is gewoon veilig bij ons. Ga naar de webwinkel en bestel uw vogel snacks op Huisdierplezier.nl, uw online vogelspecialist.