• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
danielle - 9
Pluspunten
"Snel levering"
Verbeterpunten
"Even door geven als op anderen dag komt dan in de email staat"
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Vogelkooien

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vogelkooien

Vogelkooien zijn ervoor om vogels een eigen plekje te bieden. Hierin kunnen ze de hele dag zo hard fluiten als ze maar willen en het is daarbij belangrijk dat de vogels gelukkig zijn. U wilt het beste voor uw vogels door een van de beste vogelkooien uit te kiezen. Dit begrijpen wij en daarom hebben wij voor u de beste vogelkooien in ons assortiment opgenomen. Bekijk ons assortiment vogelkooien snel en kies de perfecte kooi uit!

Onze vogelkooien

De keuze is reuze, er zijn vogelkooien in verschillende, maten, vormen en kleuren. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit vier verschillende soorten vogelkooien. Binnen die vier soorten vallen weer een heleboel modellen vogelkooien waar u uit kunt kiezen. Om u een beetje te kunnen helpen bij het maken van de keuze, staan hieronder de vier soorten op een rijtje:

 • Volière: Een volière is een luxe vogelkooi die vaak buiten in de tuin wordt geplaatst. Het is niet alleen het meest ideale verblijf voor uw vogels, maar is ook nog eens een prachtige aanwinst voor uw tuin. De meeste volières binnen ons assortiment worden door ons zelf gemaakt en daardoor is het ook mogelijk om een volière aan te passen aan uw wensen.
 • Vogelkooi: Een traditionele vogelkooi is de uitkomst wanneer u uw vogel gezellig in de woonkamer wilt hebben staan. Een vogelkooi is door het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen, waardoor het onderhoud van een vogelkooi zeer gemakkelijk is.
 • Nestkastje: Wanneer de broedtijd weer aangekomen is, zijn nestkastjes onmisbaar. Niets is leuker dan nieuw leven en daarbij hoort een goed plekje om te broeden voor uw vogels.
 • Voederhuisje: In de winter is het voor vogels lastig om aan voedsel te komen. U kunt de wilde vogels een handje helpen door een voederhuisje in uw tuin te plaatsen en deze te vullen met lekkernijen voor de vogels. Het is daarnaast ook nog eens ontzettend leuk om naar te kijken!

Vogelkooien bestellen bij Huisdierplezier

Vogelkooien zijn heel belangrijk wanneer u van plan bent vogels te gaan houden. De perfecte vogelkooien voor uw vogels vindt u bij Huisdierplezier. De vogelkooien zijn uitsluitend van A kwaliteit, wat u verzekerd tot een goede aankoop. Plaats de bestelling en u kunt het pakketje binnen drie werkdagen bij u thuis verwachten. Voor meer informatie over onze vogelkooien kunt u contact met ons opnemen.