• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Houten vogelhuisje

Uniek houten vogelhuisje van Huisdierplezier.nl

Het leukste houten vogelhuisje vind je in onze webwinkel voor huisdieren. Met een houten vogelhuisje uit ons assortiment heb jij altijd een prachtig onderkomen waar de leukste vogels op af komen. Wil je de vogeltjes een onderdak geven waar ze beschut kunnen genieten van een gezonde maaltijd? Huisdierplezier.nl biedt je niet alleen een vakkundig gemaakt houten vogelhuisje, maar ook nog eens volgens de leukste ontwerpen.

Houten vogelhuisje of nestkastje?

Met een houten vogelhuisje wordt vaak ook een nestkastje bedoeld. We zeggen tegen beiden meestal ‘houten vogelhuisje’. Er bestaat alleen een subtiel verschil tussen een houten vogelhuisje en nestkastjes. De eerste is namelijk primair ontworpen om vogels beschutting te geven. Dit kan bijvoorbeeld ook een voederhuisje zijn. Sneeuwval bijvoorbeeld maakt het voor vogels ontzettend lastig om in de winterperiode voedsel te eten. Terwijl het juist in die periode erg belangrijk is voor dieren om goed doorvoed te zijn. Een houten vogelhuisje wordt dan ingezet zodat vogeltjes makkelijk aan vogelvoer kunnen komen: je helpt de vogels dus de winter door met een houten vogelhuisje. Een nestkastje is meer bedoeld om kleine vogels een huisje te geven voor hunzelf en hun jongeren. Een nestkasje is meer gesloten; hierdoor zijn de vogels en de jongen beter beschermd tegen bijvoorbeeld roofdieren maar ook barre weersomstandigheden.

Houten vogelhuisje bestellen

Op Huisdierplezier.nl kan je eenvoudig een prachtig houten vogelhuisje bestellen onder de beste voorwaarden. Is er bijvoorbeeld iets niet in orde aan het houten vogelhuisje? Dan hanteren wij gewoon een ‘niet goed, geld terug’-beleid. Wij zorgen namelijk alleen voor A-kwaliteit. Daarnaast kan je gewoon achteraf betalen bij Huisdierplezier en zorgen we er voor dat het jouw bestelling snel thuis komt.

Service bij bestelling van een vogelhuisje

Als je vragen hebt over onze artikelen, dan helpen we je graag. Bij Huisdierplezier.nl weten we alles over de beste spullen voor vogels en jouw huisdieren. Neem contact op via 0031 (0)413 – 300 290 of info@huisdierplezier.nl en je krijgt een deskundig antwoord. De beste spullen voor jouw dierenvrienden vind je op Huisdierplezier.nl. Ga snel naar de webwinkel en bestel jouw favoriete houten vogelhuisje online.