• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Broednest

Een broednest van Huisdierplezier

Een broednest is een van de accessoires die u als vogelliefhebber niet kan missen. Huisdierplezier.nl biedt u het leukste broednest aan voor een fantastische online prijs. Voor een kleine investering hebt u een fantastisch broednest voor in uw tuin zodat de vogels een veilige omgeving hebben om hun jongen te voeden. Voordat we meer vertellen over de verschillende soorten broednesten in ons assortiment, een korte uiteenzetting over wat precies een broednest is.

Broednest vs. vogelhuisje

Vaak wordt een broednest gelijkgesteld met een vogelhuisje. In zeker zin is dat ook zo: een broednest is een soort huisje voor vogels. Maar net als bij mensen, zijn er voor vogels ook allerlei soorten vogelhuisjes. Bijvoorbeeld bij open vogelhuisjes: meestal wordt dit een voederhuisje genoemd. Vanwege het open karakter, kan iedere vogel hier een hapje eten. Een broednest echter is afgeschermd en heeft een kleine opening voor de vogel. De jongen moeten namelijk beschermd worden tegen het weer en roofdieren. Een broednest is kortom, het huisje voor de opvoeding van nieuwe vogels.

Broednest assortiment

Op onze site zijn er allerlei van dit soort broedhuisjes voordelig online te bestellen. We hebben deze huisjes voor allerlei verschillende kleine vogels beschikbaar, zoals speciale huisjes voor kanaries, parkieten of koolmezen. Daarnaast hebben we allerlei verschillende ontwerpen die tegelijkertijd een hartstikke leuke toegevoegde waarde zijn voor in de tuin. Wij hebben tientallen verschillende modellen, maar om u te helpen de juiste keuze te maken hebben we het makkelijker gemaakt om te kiezen. Zo vindt u links in de kantlijn een aantal handige filters waarmee u het artikel kan selecteren op kenmerken als prijs, maat en materiaal.

Online bestellen

Jouw favoriete broednest gevonden? Bestel online bij Huisdierplezier.nl en krijg een uitstekende service. Bij ons weet je zeker dat je altijd kwaliteit in huis krijgt. Is er iets niet in orde? Neem contact op: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk. Daarnaast bieden we een ruim assortiment van 20.000 artikelen voor huisdieren en leveren we alle artikelen zorgvuldig bij u thuis. Betaal via veilige kanalen online of gewoon achteraf. Een broednest met uitstekende service? Huisdierplezier.nl is uw online specialist.