• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelsnacks

Vogelsnacks

Vogels vinden het heerlijk om op z’n tijd ook eens lekker verwend te worden. Hoe kan dat beter dan met een vogelsnack! Vogelsnacks kunnen zomaar tussendoor gegeven worden of je kunt ze gebruiken om de vogel te trainen. Sommige vogelsoorten zijn namelijk heel erg slim. Door er veel tijd aan te besteden en ze te belonen met een heerlijke vogelsnack kun je ze trainen. Ook voor kippen hebben we wat lekkers in het assortiment, lees snel verder.

Papegaai, Groene, De Slender-Billed Parkiet, Vogel

Soorten vogelsnacks

Bij Huisdierplezier vind je vogelsnacks terug zoals zonnebloempitten en gedroogde meelwormen.

Zonnebloempitten
Zonnebloempitten hebben een hoge voedingswaarde en zijn rijk aan olie, vetten, vitamines en mineralen. Je kunt ze goed gebruiken bij het tam maken van een vogel. Ook trainen met zonnebloempitten werkt heel erg goed. Ook zijn zonnebloempitten goed voor onze tuinvogels.

Zonnebloempitten, Vogel Zaad, Kernen

Gedroogde meelwormen
Gedroogde meelwormen worden vooral door kippen enorm gewaardeerd. Verwen ze dus eens een keer door ze dit aan te bieden. Wist je dat je kippen ook bezig kunt houden door ze een snackbal te geven? Vul de snackbal met bijvoorbeeld gedroogde meelwormen en ze zullen er een hele tijd mee bezig zijn. Dit gaat verveling tegen! Ook zijn gedroogde meelwormen goed voor onze tuinvogels.

Gedroogde meelwormen

Vogelsnacks kopen bij Huisdierplezier

Heb je wat lekkere vogelsnacks gevonden voor jouw gevleugelde vriendje? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel jouw vogel gaan trainen en verwennen met iets lekkers! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een bepaald artikel kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk hebben wij naast vogelsnacks nog meer voedings- en verzorgingsartikelen voor vogels. Denk daarbij aan sepia en pikstenen, vogelverzorging en vogelvoer.

Als je meer te weten wil komen over vogels en van lezen houd kun je ook eens een kijkje nemen bij onze vogelblogs: Populaire parkiet soortenHoe verzorg je een vogel? of Papegaai soorten.

Menu