• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelvoedersilo

Een vogelvoedersilo voor Tuinvogels

Zie je ook vaak die mooie vogeltjes buiten rondvliegen en vind je het ook zo leuk om daar naar te kijken? Hoe ze bezig zijn met eten zoeken, of hoe ze bezig zijn met materialen verzamelen voor het nestje dat ze aan het maken zijn. Het is mogelijk om ze van dichterbij de kunnen observeren! Om tuinvogeltjes te kunnen lokken heb je tuinvogelvoer nodig. Dit tuinvogelvoer kun je in bijvoorbeeld een vogelvoedersilo doen. Tuinvogels zijn veel tijd kwijt aan het zoeken van voedsel. Als jij ervoor zorgt dat jouw tuin een plek is waar tuinvogels altijd voedsel kunnen vinden zullen ze terug blijven komen.

Jonge Pimpelmees Foto's - Download gratis afbeeldingen - Pixabay

Wat je kunt gebruiken om het tuinvogelvoer op de juiste manier aan te bieden

Je hebt een zakje strooivoer gekocht voor de tuinvogels maar op welke manier ga je dit nu aanbieden? Als je tuinvogelvoer gewoon op de grond strooit is er een grote kant op ongedierte en dat wil je natuurlijk niet! Een vogelvoedersilo is een goede oplossing. Zo blijft de grond schoon, kunnen de vogels op een veilige manier het strooivoer eten en blijft jouw tuin ongediertevrij!

Wat is een vogelvoedersilo nou eigenlijk?

Er zijn verschillende soorten voedersilo’s op de markt. Er is een vogel voedersilo met traliewerk voor kleine tuinvogels, met een voedersilo voor kleine vogels voorkom je dat de grote vogels alles snel opeten voordat de kleintjes kunnen eten. Er zijn vogelvoedersilo’s speciaal voor pinda’s en voedersilo’s voor strooivoer. Ook zijn ze gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo kun je kiezen voor een vogelvoedersilo van hout, een vogelvoedersilo van kunststof of een vogelvoedersilo van metaal. Er zijn vogelvoedersilo’s die je kunt ophangen aan een tak of aan een haak maar er zijn ook vogelvoedersilo’s die je kunt ophangen aan de muur of een boom. Natuurlijk zijn de vogelvoedersilo’s ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn zwart, grijs of groen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is vogelpinda’s of vogel strooivoer.

Een vogelvoedersilo kopen bij Huisdierplezier

Wil je graag een vogelvoedersilo kopen en heb je een mooie gezien bij ons op de webshop? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij onze online dierenwinkel! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kunnen de tuinvogels snel heerlijk eten uit die nieuwe vogelvoedersilo! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een artikel of over een bestelling die je al geplaatst hebt kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers op de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien. Ook wordt er binnen 24 uur gereageerd op e-mails zodat je nooit lang hoeft te wachten (met uitzondering van het weekend).

Wil je graag nog meer tuinvogelbenodigdheden zoals tuinvogelvoer of een leuk vogelhuisje dan vind je dit allemaal terug op Huisdierplezier! Neem ook eens een kijkje bij onze vetbolhouders en vogelvoederhuisjes.

Menu