• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Voldux Volières

Volière eigen productie

Bij Huisdierplezier kun je ook terecht voor een mooie volière eigen productie. Kom ook eens kijken in onze showroom. Je kunt hier de volière eigen productie vooraf al komen bezichtigen. Wanneer de volière al naar wens is dan kun je deze meteen meenemen. Een volière eigen productie wordt door onze vakmannen speciaal voor jou op maat gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste maten en andere wensen telefonisch of via e-mail of het contactformulier door te geven. Wij zorgen dat jouw volière eigen productie aan al je wensen voldoet.

Waarom een volière eigen productie?

Bij Huisdierplezier heb je ruime keus uit aluminium volières, houten volières en binnen volières. Maar wellicht heb je liever iets unieks, of heb je hele specifieke afmetingen in gedachte voor je volière. Dan is een volière eigen productie met maatwerk een ideale oplossing! Je kunt dan helemaal naar wens een eigen volière laten maken. Volière eigen productie met maatwerk voldoet dus altijd helemaal aan al jouw wensen.

Je vindt op deze pagina tevens een aantal volières eigen productie die al gemaakt zijn door de vakmannen van Voldux. Deze verblijven zijn al helemaal gemonteerd en hoeven dus alleen nog maar op de juiste plek gezet te worden. Handig!

Maak een afspraak voor een volière eigen productie

De openingstijden van onze showroom zijn:

  • Woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur

Onze showroom is gelegen aan de Leinserondweg 19A, 5465 RV Zijtaart (Veghel) in Noord Brabant. Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak maken voor een volière eigen productie. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer: +31 (0) 850656263.

Je bent van harte welkom in de showroom! Wil je nog eens alle volières bekijken? Bekijk dan alle soorten en maten op de pagina!

Menu