• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vogelhuisje

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vogelhuisje

Wanneer u een vogelhuisje in uw tuin plaatst zullen vele vogels uw dankbaar zijn! In de winter kan het soms heel koud zijn en is het moeilijk om voedsel te vinden. De grond is dan hard en daar kan dan zelfs de stevige snavel van een vogel niet doorheen. Om de vogels een handje te helpen kunt u een vogelhuisje met voeding in uw tuin plaatsen. De vogels zullen genieten van uw pindaslingers en vetbollen. Bovendien is het kijken naar de vogels een feestje!

Een vogelhuisje in verschillende uitvoeringen

Een vogelhuisje kan een vogel de winter doorhelpen. Hier kan een vogel zich beschermen tegen de kou, of heerlijke versnaperingen eten. Er zijn verschillende vogelhuisjes met verschillende functies. De ene is speciaal om voer in te leggen en de ander geschikt voor een nestje. Hieronder volgen de twee soorten vogelhuisjes:

 • Voederhuisje: Een voederhuisje is speciaal om vogels in de winter te voorzien van eten. Pinda’s, vetbollen, zaden en nog veel meer, de vogels zullen u dankbaar zijn. Voorzie het voederhuisje van wintervoer en fris water, de vogels zullen hier direct op af komen.
 • Nestkastje: Vogels zijn vaak dankbaar met een plekje zoals een nestkastje. Ze kunnen zich hier nestelen of slapen. Wanneer de eitjes uitkomen zullen de vogels één voor één naar buiten komen en deze gebeurtenis wilt u niet missen. Nestkastjes zijn er voor verschillende soorten vogels, bijvoorbeeld mezen en valkparkieten.

Vogelhuisje aanschaffen

Een vogelhuisje aanschaffen is heel eenvoudig, Kies uit ons assortiment het leukste vogelhuisje en plaats deze in het winkelwagentje. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes waaronder het achteraf betalen. Binnen enkele werkdagen wordt de bestelling bij u thuis afgeleverd. Bent u niet tevreden, dan kunt u de producten terug sturen en krijgt u gewoon uw geld terug. Heeft u een eigen vogel? Bekijk dan ook al onze vogelbenodigdheden! Ook kun je bij ons vogelvoer kopen!

Menu