• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Luxe Volières

Luxe onderhoudsvrije Voldux volières van A-kwaliteit!

Heb je onze eigen productie luxe en onderhoudsvrije volières al gezien? Onze eigen productie dierenverblijven worden geproduceerd in eigen werkplaats en worden vervaardigd uit geïmpregneerd tuinhout. Deze verblijven zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van 10 tot 15 jaar. Door het gebruik van A-kwaliteit hout zijn deze verblijven ideaal voor buitengebruik. Binnen ons assortiment luxe verblijven vind je naast volières ook dierenverblijven voor andere dieren zoals: Konijnenhokken, kippenhokken en hondenhokken. 

Voldux voliere S2

Materiaalgebruik bij een luxe houten vogel volière

De eigen productie verblijven worden vervaardigd uit geïmpregneerd tuinhout. Dit zorgt voor een goede kwaliteit welke onderhoudsvrij is. Deze hokken vragen dus geen jaarlijkse beits of verfbeurt. Het verblijf hoeft enkel schoon gemaakt te worden. Bij deze verblijven wordt gebruikt gemaakt van stevig volière gaas met een maas van 13 x 13 cm met een draaddikte van 0.8 mm. De daken worden bedekt met dakleer voor een goede afwatering op het verblijf. Tevens is het mogelijk om een voedersysteem te laten plaatsen in het verblijf. Deze voedersystemen maken het mogelijk om jouw vogels van buitenaf te voeren. Je hoeft hiervoor het hok dus niet te openen.

Een maatwerk voliere laten ontwerpen?

Heb jij het perfecte vogelverblijf buiten voor ogen maar vind je geen passend model in onze voorraad? Bij Huisdierplezier kun je ook een maatwerk voliere laten produceren. HIerin kunnen we voldoen aan vrijwel elke wens op het gebied van huisvesting voor buitenvogels. Neem gerust eens contact met ons op op de mogeiljkheden te bekijken of vraag direct een offerte aan op onze maatwerk pagina.

Service bij het bestellen van een luxe volière

Onze eigen productie dierenverblijven worden gemonteerd geleverd. Dat wil zeggen dat het verblijf direct klaar is voor gebruik bij levering. De verblijven worden geleverd door onze eigen koeriersdienst, zodat de service gegarandeerd kan worden. De kosten hiervan worden bij product weergegeven. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op.

Eerst kijken, dan kopen! Wij hebben ook een showroom!

Wij begrijpen natuurlijk dat de aankoop van een kippenhok wat onzekerheid met zich mee kan brengen. Welke keuze is het beste in mijn situatie, welke hok is het beste voor mijn kippen of past het beste in mijn tuin? Kom gerust eens bij ons langs om onze eigen productie verblijven te bekijken, zo kunnen we je uitleg geven over de materialen en mogeiljkheden binnen dit assortiment.

Neem contact met ons op via : Bel 0031 (0) 850656263
Of stuur ons een bericht via ons contactformulier

Een luxe volière bestellen bij Huisdierplezier

Hoef jij de luxe volère niet in het echt te zien en wil je deze meteen bestellen? Dat kan eenvoudig bij Huisdierplezier. Een mooie luxe houten volière of een mooie aluminium volière, het kan allemaal! Als je bij ons een Voldux volière besteld kun je deze betalen via IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal, Achteraf betalen via Afterpay of Klarna, of zelfs in 3 termijnen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben kun je even contact opnemen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

Onder de categorie huisvesting buiten vind je nog veel meer vogel verblijven die buiten geplaatst kunnen worden. Neem daar eens een kijkje om je te oriënteren. Natuurlijk hebben wij bij Huisdierplezier ook genoeg producten om de luxe volière mee aan te kleden. Deze artikelen vind je in de categorie huisvesting benodigdheden.

Menu