• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Luxe Volières

Luxe onderhoudsvrije Voldux volières van A-kwaliteit!

Heb je onze eigen productie luxe en onderhoudsvrije volières al gezien? Onze eigen productie dierenverblijven worden geproduceerd in eigen werkplaats en worden vervaardigd uit geïmpregneerd tuinhout. Deze verblijven zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van 10 tot 15 jaar. Door het gebruik van A-kwaliteit hout zijn deze verblijven ideaal voor buitengebruik. Binnen ons assortiment luxe vogel verblijven vind je naast volières ook dierenverblijven voor andere dieren zoals: Konijnenhokken, kippenhokken en hondenhokken. 

Waarom een luxe voliere laten maken?

De luxe volieres welke in onze eigen werkplaats worden gemaakt zijn van hoge kwaliteit. Deze vogel volieres voor buiten bieden een levensduur van zeker 10 tot 15 jaar en vragen hierbij eigen geen andere onderhoud dan het schoonhouden van het verblijf. Hierdoor ontstaat een luxe en duurzame voliére welke voor vele jaren een heerlijk plekje bieden aan jouw vogels in de tuin. Naast een duurzaam verblijf biedt een maatwerk voliere ook enorm veel mogelijkheden, zo kun je de maat exact laten produceren op jouw gewenste maatvoering maar is het ook mogelijk om te profiteren van vele extra's in het vogelhok welke voordelen bieden aan zowel jou als de vogels in de voliere. Zo kun je een voliere laten ontwerpen voor het huisvesten van jouw groep kanaries, bijzondere voliere vogels maar is het zelfs mogelijk de voliere zo in te delen dat de vogels samen kunnen wonen met bijvoorbeeld kwartels op de bodem van de voliere. Bekijk hieronder welke materialen er worden gebruikt voor onze hoogwaardige vogelverblijven voor buiten.

Materialen voor een maatwerk vogelverblijf.

De eigen productie verblijven worden vervaardigd uit geïmpregneerd tuinhout. Dit zorgt voor een goede kwaliteit welke onderhoudsvrij is. Deze hokken vragen dus geen jaarlijkse beits of verfbeurt. Het verblijf hoeft enkel schoon gemaakt te worden. Hiernaast zijn de gebruikte houtdelen voor onze volieres van dusdanige dikte dat deze goede bescherming bieden op koudere dagen en de vogels beschermen tegen wind en tocht in het hok.

Voliere S2 - Voldux - houten voliere - 5005 3 - Voldux

Bij deze volieres uit eigen productie wordt gebruikt gemaakt van stevig volière gaas met een maas van 13 x 13 cm met een draaddikte van 0.8 mm, hiernaast is het ook mogelijk te kiezen voor een nóg zwaardere variant welke jouw vogels beschermen tegen roofdieren in de tuin. Wil jij speciale vogels houden in de buitenvoliere? Ons assortiment gaas is zeer uitgebreid, hierdoor kunnen we vrijwel aan elke wens voldoen voor jou en jouw vogels.

Voliere toon - Voldux - houten voliere - 5020 6 - Voldux

De daken van de buiten volieres worden bedekt met dakleer, dit zorgt voor een goede afwatering op het verblijf. Hiernaast worden de daken van onze volieres schuin verwerkt zodat het water van de voliere afloopt in plaats van dat het water in het verblijf loopt. Een goede afwatering op het verblijf is zeker belangrijk voor de gezondheid van de vogels én houdt water buiten het verblijf waardoor het langer schoon blijft.

Luxe verblijven voor uw huisdier - Voldux

In onze volieres wordt gebruik gemaakt van een voedersysteem. Dit systeem maakt het voeren van de vogels enorm makkelijk én voorkomt hierbij dat de vogels ontsnappen tijdens het voeren. Dit voedersysteem werkt namelijk 2 kanten op en hierdoor kun je deze eenvoudig vullen zonder het verblijf van de vogels te openen. De meeste volieres zijn standaard voorzien van één voedersysteem met 2 voerbakken. Deze zijn te gebruiken voor voeding en bijvoorbeeld grit maar kunnen hiernaast ook gebruikt worden voor het aanbieden van drinkwater. Wil je meer voedersystemen in het verblijf? Ook dit is mogelijk, vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Een maatwerk voliere laten ontwerpen?

Heb jij het perfecte vogelverblijf buiten voor ogen maar vind je geen passend model in onze voorraad? Bij Huisdierplezier kun je ook een maatwerk voliere laten produceren. Hierin kunnen we voldoen aan vrijwel elke wens op het gebied van huisvesting voor buitenvogels. Wil jij jouw groep vogels een fijn thuis bieden in jouw grote voliére? Dan is een maatwerk voliere een hele goede keuze. Hiernaast zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we aan vrijwel elke wens voor jou en de vogels voldoen. Neem gerust eens contact met ons op op de mogeiljkheden te bekijken of vraag direct een offerte aan op onze maatwerk pagina.

Voldux voliere S2

Service bij het bestellen van een luxe volière

Wil jij jouw perfecte voliere laten ontwerpen? Bij Huisdierplezier zijn gespecialiseerde vogelkenners in dienst welke je graag helpen bij het realiseren van jouw droomverblijf. Niet elke vogelsoort vraagt het zelfde verblijf en daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bekijken graag eens naar jouw persoonlijke wensen om op deze manier een goede aansluitende offerte op te maken voor jouw verblijf. Onze eigen productie dierenverblijven worden gemonteerd geleverd. Dat wil zeggen dat het verblijf direct klaar is voor gebruik bij levering. De verblijven worden geleverd door onze eigen koeriersdienst, zodat de service gegarandeerd kan worden. Wel is het natuurlijk belangrijk dat er thuis wat voorbereidingen getroffen worden voor het plaatsen van de buiten voliére. Zorg voor een fijne beschutte plek in de tuin en kies bij voorkeur een harde ondergrond zoals tegels of stenen voor het vogelhok. Hierdoor is het verblijf goed beschermd tegen optrekkend vocht en blijven de vogels gezond in het goed beschutte vogelverblijf. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op.

Voldux Voliere Toon

Eerst kijken, dan kopen! Wij hebben ook een showroom!

Natuurlijk begrijpen we dat je enkel het beste wilt voor jouw huisdieren. Daarnaast is het aankopen van een luxe buiten voliere of mooie binnen voliere natuurlijk ook niet iets wat je dagelijks doet. We willen je daarom graag helpen bij het maken van de juiste keuze's en de mogelijkheden laten zien. Je bent van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier vind je een aantal voliere modellen uit ons assortiment waardoor je een beeld kunt krijgen van de mogelijkheden én de kwaliteit welke we je kunnen bieden. Hiernaast bekijken we natuurlijk graag de mogelijkheden aansluitend op jouw wensen. Kom gerust eens vrijblijvend langs maar neem vooraf wel even contact met ons op zodat er zeker iemand aanwezig is welke je kan voorzien in sluitend advies. Neem contact met ons op via : Bel 0031 (0) 850656263 Of stuur ons een bericht via ons contactformulier

Voldux Voliere R4 extra diep

Een binnen voliére of buiten voliere kopen

De vogel voliéres uit ons assortiment worden met name als buiten voliere gebruikt, dit wil echter niet zeggen dat de voliere binnen niet gebruikt kan worden. Veel van onze volieres kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, het is maar net waar jouw voorkeuren liggen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bespreken en bkijken. Hoef jij de luxe volère niet in het echt te zien en wil je deze meteen bestellen? Dat kan eenvoudig bij Huisdierplezier. Een mooie luxe houten volière kopen of een mooie aluminium volière, het kan allemaal! Als je bij ons een Voldux volière besteld kun je deze betalen via IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal, Achteraf betalen via Afterpay of Klarna, of zelfs in 3 termijnen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben kun je even contact opnemen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

Voldux voliere S1

Wil je méér voor jouw vogels bestellen?

Onder de categorie huisvesting buiten vind je nog veel meer vogel verblijven die buiten geplaatst kunnen worden. Neem daar eens een kijkje om je te oriënteren. Natuurlijk hebben wij bij Huisdierplezier ook genoeg producten om de luxe volière mee aan te kleden. Deze artikelen vind je in de categorie huisvesting benodigdheden. Of bekijk direct de categorien welke je helpen bij het aankleden van jouw luxe voliere én de verzorging van jouw vogels;

Menu