• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Houten Volière

Houten voliere

Bent u op zoek naar een houten voliere? Dan bent u bij Huisdierplezier.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u de houten voliere waar uw vogels vrolijk in rond kunnen fladderen. Om u een handje op weg te helpen om een zo goed mogelijk plekje voor uw vogels te creëren, geven wij u allerlei informatie. Lees dus snel verder!

De juiste houten voliere kiezen

Het belangrijkste punt bij het kiezen van de juiste houten voliere is het formaat van de voliere. Welk formaat u kiest hangt niet alleen af van de ruimte die u beschikbaar heeft in uw tuin, maar ook van het soort en de hoeveelheid vogels. De minimale afmeting voor een houten voliere is 10x de lengte van de vogel, maar onthoudt daarbij goed dat een te grote voliere niet bestaat. Het is ook belangrijk om te kijken of de houten voliere een nachthok heeft, veel soorten vogels hebben hier behoefte aan. Naast een houten voliere vindt u bij ons in het assortiment ook een aluminium voliere of een kamervoliere.

Het inrichten van een houten voliere

Voordat u uw vogels hun eigen houten voliere geeft, is het belangrijk dat deze helemaal klaar gemaakt wordt. Zorg daarom voor de juiste inrichting en maak het uw vogels zo comfortabel mogelijk. Het is belangrijk om de natuur na te bootsen, richt daarom de houten voliere in met wat beplanting. Denk hierbij aan een klimop, conifeer of distel. Daarnaast is het ook belangrijk om allerlei producten te gebruiken. Al deze voliere benodigdheden vindt u ook bij ons in het assortiment. Dit zijn de volgende spullen:

  • Zitstokken
  • Voerbakjes
  • Drinkbakjes
  • Speelgoed
  • Nestkastjes

Het bestellen van een houten voliere

Wilt u zo’n mooie houten voliere speciaal voor uw vogels? Bekijk dan ons assortiment en kies de houten voliere die u wilt uit. Wanneer de houten voliere die u wilt hebben er niet bij zit, u wilt bijvoorbeeld een ander formaat, dan is dat geen probleem: Wij maken ook houten volieres op maat! Hiervoor kunt u vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Achteraf betalen is mogelijk en voor niet goed geldt bij ons geld terug. Zo krijgt u niet alleen het beste voor uw vogels, maar ook voor uzelf!

Menu