• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Aluminium Volières

Aluminium voliere

Een aluminium voliere is zeer geschikt om uw vogels een perfect plekje te geven. Zo kunnen ze de hele dag rondfladderen en fluiten in hun eigen aluminium voliere. Voordat u een voliere aanschaft, zijn er wel een aantal dingen die u moet weten. Al deze informatie leest u hier!

Voldux Volière R9

De voordelen van een aluminum voliere

Een aluminium voliere heeft veel voordelen voor uw vogels. Een voorbeeld ervan is het sterke materiaal. Van de aanschaf van een aluminium voliere zullen u en uw vogels zeker geen spijt krijgen. Naast een aluminium voliere, hebben wij ook een houten voliere en een kamervoliere in ons assortiment opgenomen. Dit is voor het geval u toch niet helemaal overtuigd bent van de voordelen van een aluminium voliere. Alle voordelen van een aluminium voliere hebben wij overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

  • Een aluminium voliere is zeer sterk en gaat dus jaren mee
  • Een aluminium voliere is onderhoudsvrij
  • Er zijn verschillende opties mogelijk, zoals andere afmetingen
  • Vogels hebben veel vliegruimte door de afmetingen
  • Veel verschillende soorten zijn beschikbaar

Het inrichten van een aluminium voliere

Een aluminium voliere moet natuurlijk nog wel ingericht worden voordat u uw vogels hier in kunt laten vliegen. Het is voor de vogels fijn om van alle gemakken voorzien te zijn. Denk hierbij aan zitstokken, drinkbakjes, voerbakjes en nog veel meer! Al deze voliere benodigdheden zijn in ons assortiment te vinden. Naast deze spullen is het ook belangrijk om beplanting te plaatsen. Vogels vinden het fijn om een beschut plekje op te kunnen zoeken. Beplantingen waar u aan kunt denken zijn bamboe, wilg, meidoorn en kruisbes. Als laatste kunt u nog een bodembedekking gebruiken, dit is niet alleen handig voor de opname van vocht, maar staat ook nog eens een stuk mooier!

Het bestellen van een aluminium voliere

In ons assortiment vindt u de aluminium voliere die u zoekt! Wij beschikken over verschillende modellen, waarbij er verschillende opties mogelijk zijn. Denk hierbij aan het aanpassen van de afmetingen, de kleur van het materiaal, de plaats van de deur of het soort dak. Om aanpassingen te laten doen, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt bij ons veilig betalen en u kunt ervoor kiezen om dit achteraf te doen. Bent u toch niet tevreden met uw aankoop? Dan krijgt u bij ons gewoon uw geld terug. Het beste voor uw huisdier en het beste voor u!

Menu