• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vogelkooi standaarden

Vogelkooi standaarden

Ben je op zoek naar een nieuw standaard voor je vogelkooi? Bij Huisdierplezier kan je al een vogelkooi standaard kopen vanaf €19,95! Onze vogelkooien dragen een uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. Onze vogelkooi standaarden zijn ideaal om uw vogelkooi mee op hoogte te plaatsen. Wist je dat een vogel zich namelijk veiliger voelt wanneer hij op een bepaalde hoogte zit? Wanneer een vogel op hoogte zit kan hij of zij ook makkelijker contact maken met mensen en daardoor kan je dus ook meer van je vogel genieten. Wanneer hij of zij op hoogte zit door het vogelkooi standaard, voelt j je vogel voelt zich een stuk comfortabeler, en dat is toch ook wat jij wil voor je vogel?

 

Standaard Ulla 1 Ii

Vogelkooi standaarden: makkelijk te verplaatsen

Een aantal van de vogelkooi standaarden zijn uitgerust met wielen waardoor het verrijden en verplaatsen van je vogelkooi heel gemakkelijk gaat. Op deze manier is het ook een stuk gemakkelijker om de grond onder het standaard en de grond om het vogelkooi standaard heen van de vogelkooi schoon te houden.

Vogelkooi standaarden met opbergplanken

Naast dat een aantal van de vogelkooi standaarden heel erg gemakkelijk te verplaatsen zijn, is er bij sommigen nog een handig iets te vinden. Namelijk een aantal planken aan de onderkant van de vogelkooi standaard. Op deze planken kan je de spullen die je nodig hebt om de vogel te voeden of andere benodigdheden bij het houden van een vogel kwijt.

Naast verschillende vogelkooi standaarden verkopen wij nog veel meer andere vogelproducten. Wanneer je op zoek bent naar een vogelstandaard, ben je misschien ook op zoek naar een nieuwe vogelkooi. Neem een kijkje in ons assortiment aan vogelkooien. Ook verkopen we verschillende soorten vogelvoer. Je vogel zal dit voer heerlijk gaan vinden. Naast eten doen vogels ook heel graag spelen met verschillende soorten vogelspeelgoed. Ook dat kunt u vinden in ons assortiment!

Menu