• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelkooi standaarden

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Vogelkooi standaarden

Ben je op zoek naar een nieuw standaard voor je vogelkooi? Bij Huisdierplezier kan je al een vogelkooi standaard kopen vanaf €19,95! Onze vogelkooien dragen een uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. Onze vogelkooi standaarden zijn ideaal om uw vogelkooi mee op hoogte te plaatsen. Wist je dat een vogel zich namelijk veiliger voelt wanneer hij op een bepaalde hoogte zit? Wanneer een vogel op hoogte zit kan hij of zij ook makkelijker contact maken met mensen en daardoor kan je dus ook meer van je vogel genieten. Wanneer hij of zij op hoogte zit door het vogelkooi standaard, voelt j je vogel voelt zich een stuk comfortabeler, en dat is toch ook wat jij wil voor je vogel?

Voerbakjes voor vogels gemakkelijk online bestellen | Huisdierplezier

Waarom een standaard voor de vogelkooi 

Wanneer je een vogelkooi koopt voor jouw vogel kun je overwegen hierbij een vogelkooistandaard aan te schaffen. Een vogelkooistandaard biedt mogelijkheden om de vogelkooi op een goede én mooie manier te plaatsen in de woonkamer of keuken. Een vogelkooistandaard zorgt er hiernaast voor dat de vogel hoger hangt waardoor deze meer uitzicht heeft over de kamer. Ook wanneer je andere huisdieren in huis hebt zoals een kat is een vogelkooistandaard voor de vogelkooi een goede keuze. Op deze manier kan de kat bijvoorbeeld niet bij de vogelkooi komen. Een aantal van de vogelkooi standaarden zijn uitgerust met wielen waardoor het verrijden en verplaatsen van je vogelkooi heel gemakkelijk gaat. Op deze manier is het ook een stuk gemakkelijker om de grond onder het standaard en de grond om het vogelkooi standaard heen van de vogelkooi schoon te houden.

Verschillende soorten vogelkooistandaarden

Binnen ons assortiment voor vogels vind je een groot aanbod vogelkooien én bijpassende standaarden. Niet elke vogelkooi kan op een standaard geplaatst worden, wel zijn er veel verschillende soorten standaarden voor de vogelkooi waardoor je een ruime keuze hebt. Een aantal vogelkooien zijn voorzien van vaste poten, deze vogelkooistandaarden zijn eenvoudig te plaatsen op één plek. In onze winkel vind je hiernaast ook vogelkooistandaarden met wielen, deze standaarden maken het zeer makkelijk de vogelkooi te verplaatsen in de woonkamer of zelfs een buiten te plaatsen bij goed lenteweer.

Vogel accessoires kopen? • Vanaf € 2,39 • Klanttevredenheid: 8.8

Binnen de vogelkooistandaarden zien we verder voornamelijk verschil in kleuren en materialen, welke vogelkooistandaard het beste past bij jouw vogelkooi kun je makkelijk zelf bepalen. Neem de onderzijde van de vogelkooi en meet deze goed op, de vogelkooi standaard dient aan te sluiten op de maatvoeringen van de vogelkooi. Kies voor een hangende vogelkooistandaard of standaard met vaste voet voor de vogelkooi.

Huisdierplezier de online dierenwinkel 

Naast verschillende vogelkooi standaarden verkopen wij nog veel meer andere vogelproducten. Wanneer je op zoek bent naar een vogelstandaard, ben je misschien ook op zoek naar een nieuwe vogelkooi. Neem een kijkje in ons assortiment aan vogelkooien. Ook verkopen we verschillende soorten vogelvoer. Je vogel zal dit voer heerlijk gaan vinden. Naast eten doen vogels ook heel graag spelen met verschillende soorten vogelspeelgoed. Ook dat kun je vinden in ons assortiment! Wil je meer lezen over het houden van vogels, vogel verzorging of specifieke informatie over verschillende soorten vogels? Neem dan zeker eens een kijkje op onze blogpagina waar je leuke en leerzame artikels kan vinden over vogels:

Blog: Hoe verzorg je een vogel?
Blog: De valkparkiet!
Blog: Welke vogelsoort als huisdier?
Blog: Hoe verzorg je een papegaai?
Blog: Verschillende soorten papegaaien 

Menu