• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kamervolières

Kamervoliere

Een kamervoliere is een luxe vogelkooi voor binnen. Een kamervoliere is een ruime plek, waardoor je dus ook meerdere vogels kunt houden. In tegenstelling tot een vogelkooi is een voliere voor binnen zeer ruim en biedt deze vele mogelijkheden. Een binnenvoliere kopen vraagt wel wat voorbereiding. Ga je voor een hoekvoliere, een voliere van hout of juist een voliere van harde materialen zoals metaal. Binnen ons assortiment vogelvoliere voor binnen vind je alle mogelijke modellen. Wanneer je jouw vogels liever buiten wenst te laten verblijven, verwijzen we je graag door naar onze afdeling vogelvolieres voor buiten. Wil je een dgelijke volgelvoliere voor binnen kopen? Lees dan zeker verder. Ook voor informatie om jouw voliere binnenhuis aan te kleden vind je terug op deze pagina.

 

VOLIERE FALCO KOPER

Kamervoliere kiezen

Wanneer je een kamervoliere gaat kopen is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Welke kamervoliere je kiest hangt volledig af van wat voor vogels je wilt en hoe groot de ruimte is. De juiste grootte van een voliere rekent je uit door 10x de lengte van jouw vogel te nemen. Denk hierbij wel aan het feit dat een te grote voliere niet bestaat. Er zit ook verschil in de soort vogel, een papegaai heeft een ander soort voliere nodig dan een parkiet. Let hier ook op! Ook op het gebied van materialen is de keuze uiteenlopend, zo bieden wij houten volieres voor binnen maar valt ook een alluminium voliere of metalen voliere binnen de mogelijkheden. 

Kamervoliere gebruiken

Wanneer je een kamervoliere hebt kunnen kopen en je wilt deze gaan gebruiken als leefomgeving voor jouw vogels moet je op een aantal dingen letten:

  • Allereerst is de plaats waar je de kamervoliere neerzet belangrijk. Het is belangrijk dat deze op een rustige plek staat en niet in de volle zon
  • Beplanting in de voliere is belangrijk. Vogels voelen zich hierdoor eerder thuis en kunnen zich verschuilen. Voor kromsnavels in beplanting wat minder geschikt, zij zullen de beplanting kapot maken
  • Er zijn een aantal producten die je nodig hebtvoor de inrichting van de kamervoliere. Denk hierbij aan drinkbakjes, voerbakjes, zitstokken maar ook vogelspeelgoed mag zeker niet ontbreken in het verblijf van een vogel. Zoals vogelschommels, spiegels voor vogels en andere leuke uitdagende stukken speelgoed voor jouw vogel!

Kamervoliere bestellen

Een binnenvoliere koopt je online bij Huisdierplezier.nl. Hier koop je niet alleen de beste kamervoliere, maar je maakt direct gebruik van een uitstekende service. Omdat wij gespecialiseerd zijn in volieres, weet je zeker dat je het beste van het beste koopt. Daarnaast beschikken wij over een aantal voordelen. Zo kun je bij ons achteraf betalen en geldt bij ons een niet goed geld terug garantie. Maak jouw kamervoliere helemaal compleet door allerlei vogelbenodigdheden aan te schaffen zoals, een drinkbak vogels, broedbenodigdheden en vogelvoer. Hiervoor kun je ook bij ons terecht!

Menu