• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelspeelgoed

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vogel speelgoed

Vogel speelgoed zorgt ervoor dat je vogel zich niet verveeld. Zeker wanneer je één vogel houdt is het belangrijk om te zorgen voor voldoende vogelspeelgoed. Ook is het belangrijk om te zorgen voor afwisseling. Vogels kunnen zich op deze manier uren vermaken terwijl ze in de vogelkooi zitten.

Lories | Download Gratis Vectoren, Foto's en PSD-bestanden

Soorten vogel speelgoed

In ons assortiment vind je veel verschillende soorten vogel speelgoed terug. Zo kun je verschillende soorten vogel speelgoed in huis halen en regelmatig afwisselen zodat de vogel of de vogels er niet op uitgekeken raken en gestimuleerd worden. We hebben leuke klimtouwen voor vogels, verschillende soorten kooihangers, leuke vogeltrapjes, klimbomen en speelplaatsen voor vogels. Al ons vogelspeelgoed zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier. 

Papegaaienspeelgoed Papyr Net Vierkant

Vogel speelgoed bestellen bij Huisdierplezier

Als je allerlei soorten vogelspeeltjes gevonden hebt die leuk zijn voor jouw vogel of vogels kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kunnen de vogels snel genieten van al dat leuke vogelspeelgoed. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over bepaald vogelspeelgoed kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien. 

Natuurlijk hebben wij naast vogelspeelgoed nog veel meer huisvesting benodigdheden voor vogels. Denk daarbij aan vogel accesoires zoals vogelschommels, vogelspiegels en vogelzitstokken. Maar ook broedbenodigdheden en bodembedekking.

Wil je graag meer te weten komen over vogels? Dan kun je ook eens een of meerdere van onze vogelblogs lezen: Populaire parkiet soortenHoe verzorg je een vogel? of Papegaai soorten.

Menu