• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelzitstok

Vogelzitstok

Het is belangrijk dat vogels voldoende plek hebben om te zitten in hun vogelkooi. Ook zijn meerdere zitstokken noodzakelijk, zeker als je meerdere vogels houdt in één kooi. De meesten van onze vogelzitstokken zijn gemaakt van hout of calcium. Beide materialen bieden een ongelofelijke stevigheid en de vogelzitstok is bijna niet kapot te krijgen. 

Kanarie Kooi-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Het belang van een vogelzitstok

Het is voor vogels van groot belang dat er meerderer zitstokken aanwezig zijn in de vogelkooi waar ze fijn op kunnen zitten. Ook de juiste dikte van de vogelzitstok per vogelsoort is belangrijk. De plaats van de zitstok kan ook belangrijk zijn. Kanaries springen en vliegen van zitstok naar zitstok. Er moet dus voldoende ruimte tussen de zitstokken zitten waardoor dit mogelijk is. Parkietsoorten klimmen en klauteren graag, hierbij is de plaatsing minder belangrijk.

Huisdierplezier: de online dierenspeciaalzaak

Wij van Huisdierplezier willen ons onderscheiden door de beste kwaliteit te leveren op het gebied van service en producten. Dagelijks staan deskundige medewerkers klaar om je van tips en adviezen te voorzien. Wij hebben naast vogelzitstokken nog vogelkooien, vogelvoervogelspeelgoed en andere vogel accessoires zoals vogelschommels, vogelspiegels en vogelbadjes. Bij huisdierplezier staan we voor een snelle service met een glimlach. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden! Niet tevreden met de vogelzitstok? Bij Huisdierplezier werken we met de niet-goed-geld-terug-garantie. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen door de chat te gebruiken op de website, een e-mail te sturen of even te bellen.

Wil jij meer te weten komen over vogels en vind je het leuk om te lezen? Lees dan eens een van onze vogelblogs: Informatie over de KanariePopulaire parkiet soorten en Hoe verzorg je een vogel?

 

Menu