• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogel Vangnet

Vogel Vangnet

Als je een grote volière in de tuin hebt en de vogels eens moet verplaatsen of met een andere reden moet vangen is het makkelijk om een vogel vangnet in huis te hebben. Wanneer de vogels niet tam zijn is het vrijwel onmogelijk om ze zonder een vogel vangnet te vangen. Maar een vogel vangnet is niet alleen handig voor volièrevogels. Het kan ook zijn dat je binnen vogels houd en deze wel eens los laat vliegen. Als ze dan een keer geen zin hebben om uit zichzelf terug de kooi in te gaan is het wel eens nodig om een vogel vangnet te gebruiken. In ons assortiment vind je twee vogel vangnetten. Bij de een heeft het net een diameter van 25 cm en bij de ander heeft het net een diameter van 30 cm.

Zebravink, Vogel, Kooi, Witte Zebravink, Dierlijke

Een vogel vangnet kopen bij Huisdierplezier

Bestel snel een vogel vangnet bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel aan de slag met jouw nieuwe vogel vangnet. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een van onze vogel vangnetten kunnen je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk hebben we naast vogel vangnetten nog veel meer vogel accessoires. Denk daarbij aan vogelschommels, vogelzitstokken, vogelspiegels en vogelbadjes.

Wil je graag meer te weten komen over vogels? Dan kun je ook eens een of meerdere van onze vogelblogs lezen: Populaire parkiet soortenHoe verzorg je een vogel? of Papegaai soorten.

Menu