• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelspiegel

Vogelspiegel

Huisdierplezier heeft een breed assortiment op het gebied van vogelspiegels. Voor ieder type vogel hebben wij een spiegel die er bij past. Een vogelspiegel biedt jouw vogel een fictieve kameraad waarmee hij of zij op ieder moment van de dag kan socializen. Let er wel op dat ze niet te gefocust worden op het spiegeltje.

Groene dichte omhooggaand van de grasparkietpapegaai zit in kooi. leuke groene parkiet. | Premium Foto

Belangrijk om op te letten bij het kiezen van een vogel

In de natuur zijn vogels sociale wezens die leven in grote groepen en gezamenlijk rondtrekken over de wereld. Het is belangrijk om bij de aanschaf van een vogel rekening te houden met de sociale behoefte van een vogel. Als je kiest voor maar een vogeltje moet je er voor zorgen dat deze voldoende vermaakt wordt. Het kan voor de vogel beangstigend zijn om alleen te moeten leven en hij of zij kan zich heel eenzaam gaan voelen. Ons advies is ook altijd om een vogel te laten leven met meerdere soortgenoten. Indien dit niet mogelijk is biedt Huisdierplezier verschillende mogelijkheden om de vogel te entertainen. Wij bieden naast vogelspiegels een ruim assortiment aan andere vogelbenodigdheden waaronder vogelzitstokken, vogelspeelgoed en vogelkooien.

Een vogelspiegel kopen bij Huisdierplezier

Heb je een leuke vogelspiegel gevonden voor in de vogelkooi? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw vogel snel genieten van zijn of haar nieuwe vogelspiegel! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een vogelspiegel kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je te voorzien van de juiste informatie.

Wil jij alles te weten komen over vogels? Lees dan ook eens een van onze vogelblogs: Informatie over de Kanarie, Populaire parkiet soorten en Hoe verzorg je een vogel? 

Menu