• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vogelschommel

Vogelschommel

Vogels zijn uit de natuur gewend om op een tak te bewegen door de wind. Een vogelschommel biedt vogels de kans om hun evenwichtsorgaan te blijven trainen. De vogelschommel kan in het hok worden opgehangen of op een andere plek binnen het huis. Veel van de vogelschommels hebben bakjes om kleine stukjes voer in te doen. Waardoor de vogeschohmmel niet alleen leuk maar ook voedzaam is. Ook beschikken sommige schommels over een belletje waardoor het voor de vogel nog leuker wordt om lekker te gaan schommelen.

Monniksparkiet-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Vogelschommel assortiment

De vogelschommels zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De grote maat is geschikt voor een papagaai en de kleinere variant is geschikt voor vogels van de zelfde grote als een parkiet. De vogelschommels zijn gemaakt van hout of touw.

Andere vogelbenodigdheden

Huisdierplezier heeft een uitgebreid assortiment aan vogel gerelateerde artikelen. Zo hebben we meer dan 150 verschillende soorten vogelspeelgoed en vogelkooien. Speciaal voor u hebben wij een top 10 geselecteer met de meest verkocht artikelen. Neem snel een kijke op de pagina en verras uw vogel vandaag nog met een vogelschommel.

Informatie Huisdierplezier

Huisdierplezier wil zich onderscheiden van haar concurrentie door een snelle levering en optimale service. Gemiddeld zijn de orders binnen 2 werkdagen bij u in huis. Verder is het op Huisdierplezier mogelijk om te betalen via Paypal, credit card en Ideal. Een team van medewerkers zitten klaar om u te onderstuenen bij product en overige vragen. Als een product na aanschaf niet helemaal is wat u er van had verwacht is het mogelijkom binnen 14 dagen het artikel te retouneren en krijgt u het aankoop bedrag terug.

Menu