• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogel accessoires

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Opzoek naar vogel accessoires?

Je bent op zoek naar leuke vogel accessoires voor in de vogelkooi, de kamer volière of voor in jouw houten buiten volière daarom ben je waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen. Bij Huisdierplezier vind je een breed assortiment vogelaccessoires, van vogelkooi zitstokken tot vogelschommels en van vogelbadjes tot het leukste speelgoed voor jouw vogel. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een goede aankoop. Vogel accessoires maken de verzorging van jouw vogel compleet. Daarnaast zijn er ook leuke vogel accessoires die de kooi van jouw vogeltje opvrolijken.

Dinosaurussen elasmosaurus, mosasaurus, skeletten, fossielen, gevleugelde hagedis. amerikaanse prehistorische reptielen, jurassic animal gegraveerd hand getrokken. | Premium Vector

Soorten vogel accessoires

Huisdierplezier biedt je verschillende accessoires voor in de vogelkooi, welke je niet alleen helpen bij het verzorgen van de vogel maar welke ook bijdragen aan het vermaak van de vogel. Hieronder een overzicht van de accessoires voor vogels in ons assortiment.

  • Vogelzitstok Een vogelkooi moet voorzien zijn van minstens een goede zitstok voor de vogel. De reden hiervoor is simpel; vogels slapen op de zitstok. De reden dat vogels slapen op een zitstok is het feit dat ze staand slapen. Op deze manier zijn ze altijd alert en kunnen ze direct reageren op gevaarlijke situaties. Dit natuurlijke instinct zorgt ervoor dat de vogel het liefste slaapt op een vogelzitstok en de vogelkooi dan ook zeker minstens 1 zitstok moet bevatten. Hiernaast draagt een vogelzitstok bij aan de nagelverzorging van de vogel, deze zorgt er namelijk voor dat de nagels kort en schoon blijven.
  • Vogelspiegel Ze komen voor in vrijwel elke vogelkooi of volière, vogelspiegels! Vogels zijn sociale dieren en horen dan ook eigenlijk niet alleen te leven. Soms is het onmogelijk meerdere vogels te houden, een spiegel zorgt er in dit geval voor dat jouw vogel toch een fictief maatje heeft in de kooi. Hiernaast is een vogelspiegel een leuk accessoire welke sfeer geeft aan de vogelkooi.
  • Vogelschommel Wanneer we kijken naar vogels welke in de natuur leven zien we dat deze gespecialiseerd zijn in evenwicht. Vogels zijn het gewend te bewegen op een tak door wind en regen. Dit zorgt ervoor dat ze een sterk ontwikkeld evenwichtsorgaan hebben. Een vogelschommel is vergelijkbaar met een tak bewegend door de wind, waardoor het natuurlijke gedrag kan worden nagebootst. Vogels vinden het heerlijk te schommelen en een vogelschommel is hiervoor dan ook perfect. In ons assortiment vind je verschillende soorten, maten en materialen vogelschommeltjes. Zo kun je altijd een passende exemplaar vinden voor jouw vogel.
  • Vogelbadjes Vogels vinden het heerlijk zichzelf te wassen in de regen, ze wassen hun verenpallet zorgvuldig en maken deze vrij van viezigheid en stof. Onze huisdier binnen vogels hebben deze mogelijkheid niet, een vogelbad is hiervoor een perfecte vervanging. Zeker wanneer je een exotische vogelsoort houdt is het aan te raden jouw vogel beschikking te geven tot een fijn badje voor vogels. In ons assortiment vind je badhuisjes voor vogels voor zowel rechthoekige vogelkooien, ronde vogelkooien maar ook vogel badhuisjes welke geschikt zijn voor een vogel volière. Kies een vogelbad waar jouw vogel voldoende ruimte heeft zijn vleugels uit te gooien voor een goede schrobbeurt.

Naast vogel accessoires…

Naast vogel accessoires, bieden wij je nog veel meer voor het houden van vogels. Zo bieden wij nog vele andere producten voor jouw parkiet, kanarie of papegaaiensoort. Onze vogelwinkel bevat alle benodigdheden voor jouw binnen vogels en zelfs voor tuinvogels ben je op het juiste adres in onze online dierenwinkel.

Vogel accessoires online kopen

Ben je op zoek naar leuke vogelkooi accessoires dan ben je bij Huisdierplezier op het juiste adres. Naast informatie en tips over vogels bieden wij een fijne service op onze bestellingen. Zo wordt jouw bestelling vaak binnen één of enkele werkdagen bij je thuisbezorgd door onze pakketdiensten. Hiernaast werken wij met een niet-goed-geld-terug service welke het mogelijk maakt producten eenvoudig terug te sturen voor een teruggave van het aankoopbedrag.

Overleggen met een vogel specialist

Het houden van vogels roept natuurlijk vragen op. Hoe groot moet de kooi zijn voor mijn parkiet of welke voeding is het beste voor een parkiet? Wij helpen je graag bij deze vragen, of het nu gaat over de huisvesting van jouw vogels of de verzorging van deze huisdieren Huisdierplezier is er om te helpen! Neem gerust contact met ons op met jouw vragen over het houden van vogels, wij staan klaar om je te helpen. Je kunt onze medewerkers contacteren via onze contactpagina, telefonisch of via de chat op onze webshop.

Menu