• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Drinkbakjes vogels

Drinkbak vogels

Net als ieder ander hebben vogels ook water nodig, daarom is het hebben van een drinkbak vogels van essentieel belang. Hierin kunt u schoon water aan uw vogel aanbieden. In ons assortiment vindt u drinkbakken in verschillende materialen, vormen en kleuren. Bekijk ze allemaal op onze website!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een drinkbak vogels?

Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden als het gaat om het aanschaffen van een drinkbak vogels. Veel mensen bedenken niet dat er nog op een aantal dingen gelet moet worden als het gaat om het kopen van zoiets kleins als een drinkbak vogels. Dit zijn de volgende punten:

  • De grootte van de drinkbak vogels: Iedere vogel heeft natuurlijk een ander formaat, het is handig om de grootte van de drinkbak vogels af te stemmen op de grootte van uw vogel(s). Daarnaast is het ook belangrijk dat de vogels niet in de drinkbak vogels kunnen badderen, zeker wanneer u uw vogels buiten houdt is dit belangrijk. Wanneer het vriest zullen de veren nat worden en kan de vogel bevroren raken.
  • Het materiaal van de drinkbak vogels: Wanneer uw vogels buiten zitten, is het verstandig om geen metalen of ijzeren drinkbak vogels aan te schaffen. Het kan voorkomen dat de drinkbak dusdanig koud wordt dat de pootjes van de vogel bevroren raken.
  • Hygiëne: Maak de drinkbak van uw vogels minimaal één keer per week schoon, vogels zijn namelijk erg gevoelig voor bacteriën. Daarom is het handig om een drinkbak vogels uit te kiezen die makkelijk los te maken is uit het hokje, of eenvoudig schoon te maken is.

Het bestellen van een drinkbak vogels

Een drinkbak vogels bestellen doet u natuurlijk bij Huisdierplezier! U maakt gebruik van onze uitstekende service, waar o.a. een snelle levering en het achteraf kunnen betalen van uw bestelling bij horen. In ons assortiment vindt u niet alleen een drinkbak vogels, maar ook vele andere vogelbenodigdheden. Kies voor een van de mooiste volières, waar wij specialist in zijn, of schaf allerlei benodigdheden voor in de kooi aan zoals vogelkooi bodembedekking of vogelvoer. Heeft u nog vragen over een van onze producten, twijfel dan niet en neem contact op met een van onze collega’s!

Menu