• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Overige Broedbenodigdheden

Overige broedbenodigdheden voor vogels

Als we het hebben over broed benodigdheden hebben we het niet alleen maar over nestkastjes en nestmateriaal. Er zijn namelijk nog meerdere artikelen die gebruikt kunnen worden tijdens het broedseizoen. We hebben het nu over kunsteieren voor vogels en nestmatjes.

Kunsteieren voor vogels
Kunsteieren zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende soorten vogels en kippen. Kunsteieren kun je gebruiken om vogels en kippen broeds te krijgen. Ook kun je ze gebruiken om te zorgen dat de pop leert om de eieren in een nestkastje te leggen. Wanneer je van plan bent de echte eieren weg te halen uit het nestkastje is het goed om kunsteieren erin te leggen zodat je het natuurlijke broedgedrag van de vogel niet verstoord.

Nestmatjes
Ook zijn er duiven nestmatjes. Deze zijn speciaal om in een broedschaal te plaatsen. Nestmatjes beschermen de eieren en houden ze in optimale conditie. Nestmatjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals onder andere kokos en jute vezels.

Overige broedbenodigdheden kopen bij Huisdierplezier

Heb je de artikelen gevonden die je zocht? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo heb je al jouw bestelde artikelen super snel in huis! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een bepaald artikel kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk vind je bij Huisdierplezier nog veel meer artikelen voor vogels. Zo hebben we hele mooie vogelkooien, volières en daarvoor alle huisvesting benodigdheden!

Menu