• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Vogelkooi bodembedekking

Vogelkooi bodembedekking voor uw vogels

Vogelkooi bodembedekking is ideaal voor in een vogelkooi of volière. Wij als mensen lopen niet graag op een kale koude vloer, vogels ook niet. Door vogelkooi bodembedekking in het verblijf te gebruiken, maakt u het voor uw vogels net wat comfortabeler. Een goed leven voor uw vogels, dat is wat u als baasje wilt.

Imágenes de Pinzon Cebra | Vectores, fotos de stock y PSD gratuitos

Waarom vogelkooi bodembedekking?

Maak de vogelkooi van uw vogels wat leuker met vogelkooi bodembedekking. Door vogelkooi bodembedekking hoeft u niet naar een kale ondergrond te kijken, maar naar een ondergrond met bijvoorbeeld zand. U maakt het verblijf van uw vogels een prachtige verschijning. Het is niet alleen voor u leuker, maar ook voor uw vogels. Voor vogels is het erg leuk om met het zand te kunnen spelen. Het functioneert dus ook tevens als speelgoed. Ook is het zo dat een vogelkooi bodembedekking vaak multifunctioneel is, het zorgt ervoor dat de vogelkooi fris blijft.

De keuze aan vogelkooi bodembedekking

In ons assortiment vogelkooi bodembedekking zijn verschillende soorten opgenomen. Hieronder vindt u een aantal verschillende soorten en de functies daarvan. U kunt nog andere soorten bodembedekkingen terug vinden in ons assortiment.

  • Schelpenzand: Schelpenzand heeft niet alleen een functie als vogelkooi bodembedekking, maar is ook nog een gezond voor uw vogel. Het schelpenzand is calciumrijk waardoor het uw vogel helpt bij het verteren van de granen. Ook zorgt het schelpenzand voor stevige botten doordat er mineralen in het zand zitten.
  • Sisal: Deze vogelkooi bodembedekking is heerlijk zacht, waardoor het ook gebruikt kan worden als nestmateriaal.
  • Natuurmos: Om de natuur na te bootsen kunt u kiezen voor het natuurmos, dit wordt ook graag gebruikt als nestmateriaal.

Het bestellen van vogelkooi bodembedekking

Vogelkooi bodembedekking bestellen gaat heel eenvoudig bij Huisdierplezier. U kunt kiezen uit verschillende veilige betaalmethodes of u kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. De bestelling kunt u binnen drie werkdagen bij u thuis verwachten. Bent u toevallig ook nog op zoek naar een parkietenkooi? Vioor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Menu