• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Vissenvoer

Visvoer

Visvoer is de basis behoefte van uw vissen, dat is heel simpel. Ieder wezen heeft namelijk bepaalde voedingsstoffen nodig om te overleven. Daarom is het belangrijk dat het visvoer van een goede kwaliteit is, maar hoe weet u nu wanneer u het juiste vissenvoer geeft en de juiste hoeveelheid? Dat zijn vragen waar wij u graag antwoord op geven, lees dus snel verder!

Het geven van visvoer

Het geven van visvoer is van essentieel belang, anders overleven uw vissen het niet. Echter kunnen vissen wel een aantal weken zonder visvoer overleven. Dat is natuurlijk niet bevordelijk voor de gezondheid van uw vissen en geef daarom meerdere keren per dag wat visvoer. Soms is het juist goed om even een dag over te slaan, want te veel voer voor vissen is zeer slecht! Zorg er ook voor dat u het meeste geschikte visvoer geeft. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld steurvoer, koi karper voer en goudvisvoer opgenomen.

Soorten visvoer

In ons assortiment vindt u enkel droog vissenvoer, maar er zijn daarnaast nog twee soorten visvoer. Wij hebben deze soorten voor u op een rijtje gezet en de daarbij hordende kenmerken.

  • Droogvoer: Droog visvoer is de basis voor uw vissen. Hier zitten de voedingsstoffen in die uw vissen het hardst nodig hebben. Het voordeel van droog visvoer is dat het over het algemeen vrij goedkoop is en dat u er vaak een lange tijd mee kunt doen, vissen zijn immers vrij kleine wezens.
  • Diepvriesvoer: Het geven van diepvriesvoer is ook een optie. Geef diepvriesvoer nooit bevroren maar laat het eerst ontdooien onder de kraan.
  • Levend voer: Naast het geven van droog visvoer kunt u ook levend voer kopen. Vissen zijn hier gek op, omdat het jagen een natuurlijk instinct is. U kunt bijvoorbeeld vlooien of waterlarven geven als heerlijke aanvulling op hun normale visvoer.

Het bestellen van visvoer

Het bestellen van visvoer doet u eenvoudig bij Huisdierplezier.nl. Hier vindt u alle soorten visvoer speciaal voor uw vissen! Kies ervoor om uw bestelling achteraf te betalen of maak gebruik van een van onze andere betaalmogelijkheden. Vervolgens kunt u van ons een snelle levering verwachten waardoor u het visvoer zo snel mogelijk kunt gebruiken! Heeft u zich bedacht? Dat is dan geen probleem want u kunt gebruik maken van onze niet goed geld terug garantie. Neem ook nog even een kijkje bij onze andere vissen benodigdheden!

Menu