• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Aquarium Filtermateriaal

Aquarium filtermateriaal

Als je een goede aquarium filter in je aquarium hebt moet je deze natuurlijk ook goed onderhouden. Het aquarium filtermateriaal dat in het filter zit moet namelijk wel op tijd schoon gemaakt worden of vervangen worden. Gelukkig kun je ook hiervoor terecht bij Huisdierplezier. Het aquarium filtermateriaal wat bij onze aquarium filters hoort is bij ons vaak gewoon uit voorraad leverbaar!

Sumatra Barbering, Platina, Turkoois, Puntigrus Cf

Soorten filtermateriaal voor in het aquarium

In ons assortiment vind je veel verschillend aquarium filtermateriaal zoals filterkool, filterwatten, filterkeramiek, en amon-ex. Ook hebben wij speciaal voor onze aquarium filters de bijbehorende filtersponzen en filterpatronen. Zo hoef je niet telkens te gaan zoeken wanneer jouw aquarium filtermateriaal aan vervanging toe is!

AMON-EX 900 GRAM

Aquarium filtermateriaal kopen bij Huisdierplezier

Als je het juiste aquarium filtermateriaal gevonden hebt kun je dit eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat jij snel jouw oude aquarium filtermateriaal kunt gaan vervangen! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je vragen hebt kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je te voorzien van de juiste informatie.

Naast al dat aquarium filtermateriaal hebben we natuurlijk nog veel aquarium benodigdheden. Op zoek naar een nieuwe aquarium filter of aquarium pomp? Kijk dan snel in de categorie aquarium filters en pompen. Ook voor aquarium verwarming en voor aquarium luchtpompen kun je bij ons terecht.

Vind jij vissen interessant en vind je het ook leuk om hier wat over te lezen? Dan kun je ook eens een van onze vissenblogs lezen: Populaire vissoorten voor beginnersWelke vissen kun je houden in een klein aquarium? en Bekendste Tetra soorten onder aquariumliefhebbers.

Menu