• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Aquarium Filter

Aquarium filter

Een aquarium filter moet je eigenlijk vergelijken met een wc voor mensen. Alle uitwerpselen en andere stoffen die vissen afscheiden komen in het water terecht. In je eigen uitwerpselen zwemmen klinkt niet heel fijn, het is dus belangrijk dat deze eruit gefilterd worden. Een aquarium filter filtert ook andere stoffen en vuil uit het water van het aquarium. Denk daarbij aan bijvoorbeeld afvalstoffen van planten. Dit zorgt ervoor dat de balans in het aquarium goed blijft. Bij Huisdierplezier kun je terecht voor verschillende aquarium filters.

Vis, Aquarium, Gele Vissen, Water, Orange, Dierentuin

Verschillende aquarium filters

In ons assortiment vind je verschillende aquarium filters terug. Zo hebben we de Aquarium filter Swordfish, de aquarium filter Manta, de aquarium filter Sturgeon en de biologische aquarium filter Shark. Al deze aquarium filters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat je altijd een passend aquarium filter kunt vinden voor de grootte van jouw aquarium. Ook kun je bij ons terecht voor het bijbehorende aquarium filtermateriaal.

Aquarium filter Shark Biologisch

Een aquarium filter kopen bij Huisdierplezier

Als je een aquarium filter gevonden hebt voor in jouw aquarium kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kunnen jouw vissen snel genieten van een schoon aquarium. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je te voorzien van de juiste informatie.

Natuurlijk hebben we naast aquarium filters ook nog andere artikelen voor in het aquarium. In de categorie Aquarium filters en pompen vind je ook nog aquarium pompjes en aquarium filtermateriaal.

Vind jij vissen interessant en vind je het ook leuk om hier wat over te lezen? Dan kun je ook eens een van onze vissenblogs lezen: Populaire vissoorten voor beginners, Welke vissen kun je houden in een klein aquarium? en Bekendste Tetra soorten onder aquariumliefhebbers.

Menu