• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Angelique.K - 9
Pluspunten
"Goede service en snelle reactie bij problemen. Mijn product was helaas kapot gegaan onderweg, wat na..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Aquarium filters

Aquariumfilter

Ben je op zoek naar een nieuwe filter voor in je aquarium? Bij Huisdierdierplezier verkopen we al complete aquariumfilters vanaf €36,90. Deze aquariumfilters zijn geschikt voor zoet en zout water, waardoor ze te gebruiken zijn voor vele soorten aquariums met verschillende soorten vissen. Wil je dus goed voor je vissen zorgen? Dan is een filter erg belangrijk om in je aquarium te hebben.

Waarom een aquariumfilter?

Bijna iedereen heeft wel een aquariumfilter in zijn of haar aquarium zitten. Maar waarom gebruiken we nu eigenlijk zo’n filter in onze aquariums? De reden dat we een filter in ons aquarium hebben staat hieronder beschreven:

  • Aanwezige zwevende stofdeeltjes kunnen met een aquariumfilter uit het water gefilterd worden
  • Vissen produceren ammoniak. Deze stof kan schadelijk zijn vissen maar door een aquariumfilter kan deze stof omgezet worden naar het minder schadelijke nitraat
  • Ook organisch afval zoals voedselresten kunnen blijven hangen in het aquarium. Door het aquariumfilter wordt dit omgezet naar stoffen zoals fosfaat en nitraat
  • Het meest logische als laatste: een filter zorgt voor stroming in het aquarium. Dit is dan ook hetgeen wat mensen goed kunnen zien.

Andere aquariumfilters

Buiten deze aquariumfilters verkopen wij nog een aantal producten die te maken hebben met aquariumfilters. Het gaat hierbij om een filterhuis en een filterspons. Beide producten zijn te gebruiken om in je aquariumfilter te stoppen. De spons is belangrijk om de werking van de aquariumfilter te laten blijven.

Andere vissenbenodigheden

Naast dat aquariumfilters heel erg belangrijk zijn voor de gezondheid van je vissen, verkopen wij nog veel meer producten die ook belangrijk zijn bij het houden van vissen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onder andere aan vissenvoer. Buiten dat verkopen wij ook nog verschillende aquariums waarin de filters kan plaatsen. Ook voor schildpadden verkopen we schildpadbakken en bijbehorende schildpadbenodigdheden.