• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Aquarium

Aquarium

Ben je op zoek naar een nieuwe aquarium voor je vissen? Bekijk dan eens ons assortiment! Wij verkopen al aquariums vanaf €28,95. Onze aquariums zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ben je dus op zoek naar een kleiner aquarium voor kleinere vissen of een kleinere hoeveelheid vissen, dan hebben wij hier een uitstekend aquarium voor. Ben je op zoek naar een groter aquarium voor een grote hoeveelheid vissen of grotere vissen, dan hebben wij daar ook een uitstekende aquarium voor!

Waar moet je op letten bij het kopen van een aquarium?

Hieronder staan een aantal tips beschreven die belangrijk zijn bij het kopen van een aquarium:

  • Er zijn tropische vissen die meer ruimte nodig hebben dan andere soorten vissen. Hou hier rekening mee want een te klein aquarium kopen kan erg slecht zijn voor deze vissen.
  • Bedenk jezelf altijd van te voren waar je het aquarium wilt plaatsen en ga na of er geen direct zonlicht op valt.
  • Wanneer je veel decoratie en planten kwijt wilt in het aquarium moet je ervoor zorgen dat je er rekening mee houdt met het formaat van het aquarium.

Levertijd aquarium

Wanneer je bij Huisdierplezier een aquarium koopt voor 13:00, dan kan je het product al de volgend werkdag in huis verwachten. Zo kan je heel snel al beginnen met het inrichten van je aquarium. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om je aquarium te retourneren binnen 14 dagen. Dit betekent dat je twee weken hebt om te kijken of het aquarium leuk past in jouw ruimte waar je het wilt zetten en of je vissen erin passen!

Andere aquariumbenodigdheden

Buiten dat het heel leuk is om vissen te houden in een aquarium, is het ook leuk om ervoor te zorgen dat je aquarium er leuk uit ziet. Om je aquarium te vullen met leuke dingen verkopen wij ook een groot assortiment aan aquarium accessoires. Naast deze aquarium accessoires verkopen wij nog verschillende aquarium filters die ervoor zorgen dat het aquarium schoon blijft. Het is belangrijk dat je vissen in een aquarium met schoon water zwemmen. Naast deze aquariumproducten verkopen wij nog iets dat van belang is voor je vissen, namelijk vissenvoer.