• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Vissen benodigdheden

De mooiste accessoires voor jouw vissen!

Vissen benodigdheden

In ons assortiment vindt u een heleboel verschillende vissen benodigdheden. Of u nu enorme goudvissen in uw prachtige vijver rond heeft zwemmen of dat u in een kom een aantal guppies heeft, wij hebben de vissen benodigdheden die u zoekt!

Soorten vissen benodigdheden

Watvoor vissen benodigdheden vindt u nu in ons assortiment? Hieronder staan al onze soorten vissen benodigdheden met een korte uitleg:

  • Visvoer: Bij Huisdierplezier vindt u voor heel veel verschillende soorten vissen vissenvoer. Van koi karper voer naar goudvisvoer, tot steurvoer u vindt het bij ons allemaal! Het vissenvoer is in veel verschillende hoeveelheden te krijgen, zo kunt u precies kopen wat u nodig heeft
  • Aquarium reinigers: Houdt uw aquarium goed schoon met mileuvriendelijke producten! Dit is niet alleen fijn voor u, maar zuiver water is voor uw vissen ook fijn

Vissen benodigdheden en tips

Met het aanschaffen van vissen benodigdheden bent u nog niet klaar. Er komt heel wat kijken bij het houden van vissen. Zo moeten de vissen iedere dag gevoerd worden met het visvoer die u tussen onze vissen benodigdheden vindt. Het is verstandig om iedere dag de vissen even te observeren, hierdoor krijgt u het snel door wanneer er wat met de vissen is of met de vijver. Ververs regelmatig het water, of gebruik een van onze aquariumreinigers.

Vissen benodigdheden kopen

Wilt u online vissen benodigdheden bestellen? Dan doet u dit bij Huisdierplezier.nl. Bij Huisdierplezier bestelt u eenvoudig alle vissen benodigdheden die u nodig heeft. Vissen zijn prachtige dieren om naar te kijken en verdienen daarom alleen uitsluitend A kwaliteit producten en dat is wat wij u aanbieden! Geeft u de voorkeur aan achteraf betalen? Geen probleem! Wilt u gebruik maken van een niet goed geld terug garantie? Ook dat is geen probleem, wij bieden u namelijk een uitstekende service. Wanneer er nog vragen zijn over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Menu