• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Top 10 Volières

Top 10 volieres van Huisdierplezier

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte voliere voor jouw vogels kom je al snel op een groot aanbod, de keuze is enorm. Van luxe houten volieres tot kamervolieres en van aluminium volieres tot grote volieres met ruimte vlucht. Bij Huisdierplezier is het zelfs mogelijk een eigen maatwerk voliere te laten ontwerpen en produceren. Omdat een groot aanbod de keuze niet altijd makkelijk maakt presenteren wij je graag onze top 10 volieres welke je kunt vinden op deze pagina.

Parkieten, Vogels, Budgie, Branch, Bladeren, Loof, Paar

Waar moet je op letten bij de aankoop van een voliere?

Een voliere kopen doe je niet dagelijks, het is dan ook belangrijk goed na te denken over de juiste keuze wat betreft een voliere voor jouw vogels. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk de voliere aan te passen op de soort voliere vogels welke je wilt houden. De eisen van een parkieten voliere zijn afwijkend voor die van bijvoorbeeld een papegaai soort. Hiernaast is het voor sommige voliere vogels een must dat het nachthok verwarmd is terwijl andere vogels in de winter geen verwarmde voliere nodig hebben. Wil je bekijken welke eisen jouw favoriete vogelsoort heeft aan de huisvesting? Lees dan zeker eens onze blog: Voliere vogels!

Verschillende soorten volieres in de top 10 

In onze top 10 beste volieres vind je verschillende soorten volieres; volieres voor parkieten, volieres voor kanaries, volieres van hout, volieres van aluminium, volieres voor zangvogels én volieres voor binnengebruik ook wel kamervoliers genoemd. Hiernaast is het mogelijk een voliere bouwpakket te bestellen welke je zelf nog moet monteren maar kun je ook kiezen voor een gemonteerde voliere op basis van jouw wensen. Onze maatwerk volieres worden geproduceerd in eigen werkplaats en kunnen exact op maat én naar jouw wensen worden geproduceerd. Een bijkomende voordeel is dat deze volieres onderhoudsvrij zijn, je hoeft ze dus niet te schuren en schilderen, deze volières zijn direct klaar voor gebruik!

Meer volieres bekijken voor jouw vogels?

Heb je jouw ideale voliere niet kunnen vinden in onze top 10 beste volieres? Neem dan zeker eens een kijkje in onze vogelwinkel. Hier vind je verschillende categorien voor de huisvesting van jouw vogels. Bekijk de categorie vogelvolieres of bezoek hieronder direct een categorie naar keuze:

Benodigdheden voor vogel volière

Naast een goede basis heb je natuurlijk meer nodig voor jouw vogels. Denk hierbij aan de benodigdheden voor de voliere zelf zoals bodembedekking, vogelspeelgoed, nestkastjes, voerbakjes en drinkbakjes. Wil jij jouw vogels laten broeden in het broedseizoen dan is het aan te raden ook rekening te houden met broedkastjes en nestmateriaal. In onze vogelwinkel vind je een groot assortiment items voor vogels, waaronder ook benodighdeden voor de voliere of vogelkooi. Shop jouw items online en laat ze thuis bezorgen zodat jouw vogels al snel kunnen profiteren van het nieuwe onderkomen.

Heb je vragen over onze volieres?

Heb je na het lezen van deze pagina en het bekijken van ons aanbod volieres nog vragen? Stel ze dan gerust, wij helpen je graag verder met de zoektocht naar jouw perfecte voliere. Vind je het leuk om informatie te lezen over vogels? Bekijk dan eens onze blogpagina, hier vind je allerlei leuke artikelen over huisdieren waaronder natuurlijk ook vogels. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van leuke én leerzame vogel blogs:

Vogelblog: Alles over de Kanarie
VogelblogHoe verzorg je een vogel?
VogelblogPapegaai soorten
VogelblogLok de mooiste tuinvogels
VogelblogAlles over de Valkparkiet
VogelblogWelke vogelsoort past bij mij?
VogelblogEen maatje bij jouw vogel plaatsen?
VogelblogLeer je vogel leuke trucjes
VogelblogHoe maak je een vogel tam?
VogelblogEen papegaai als huisdier!

Menu