• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Top 10 Volières

Volière

Heeft u een paar vogels als huisdier, of wilt u er juist een paar vogels aanschaffen, maar wilt u niet dat de vogels binnen in uw huis verblijven? Dan is een volière echt iets voor u! Een volière is een luxe kooi waarin vogels gehouden kunnen worden. Volières worden meestal in de tuin weggezet. Zo hebben uw vogels alle ruimte om te kunnen bewegen, en heeft u uw tuin mooi aangekleed. U wilt natuurlijk het beste voor uw vogels, en met een volière creëert u een prettige omgeving voor de vogels.

Ruim assortiment volières

Op Huisdierplezier vind u een ruim assortiment aan volières. Omdat er heel veel keuze is hebben wij de, volgens ons, 10 beste vogelkooien bij elkaar gezet. Zo kunt u makkelijk zien wat mogelijk een goede kooi voor uw vogel is! Er zijn verschillende soorten volières. In ons assortiment wordt er onderscheid gemaakt tussen de volgende soorten:

  • Vrijstaande volière. Bij deze variant staat de kooi vrij van een muur. Uw vogels hebben bij deze variant alleen beschutting door eventuele beplanting van de kooi of door nestkastjes.
  • Volière tegen een muur. Zoals de naam al zegt, staan deze varianten tegen een muur. Zo kunnen deze varianten bijvoorbeeld gebruikt worden tegen een schuur aan. Zo kunt u een opening creëren, waardoor de vogels zowel binnen als buiten terecht kunnen.
  • Kamervolière. Dit is een luxe vogelkooi die binnen in uw huis geplaatst kan worden. De kamervolières zijn groter dan een normale vogelkooi, waardoor u er ook meerdere vogels in kunt houden.

Over Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier kunt u terecht voor alle benodigdheden voor uw huisdier. Met de artikelen uit ons assortiment kunt u uw huisdieren heerlijk verwennen. Naast vogel benodigdheden kunt u ook alles voor uw hond, kat, kippen en knaagdieren terugvinden in het assortiment van de online dierenwinkel. Er zijn ruim 20.000 artikelen beschikbaar in ons assortiment, en al deze artikelen zijn van A-kwaliteit. Zo haalt u altijd het beste voor uw huisdier in huis.

Menu