• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Top 10 Krabpalen

De top 10 meest verkochte krabpalen

Om je een beetje op weg te helpen met het aankopen van een nieuwe krabpaal laten wij hier zien wat onze 10 meest verkochte krabpalen zijn. De lijst bestaat uit kleine krabpalen, middelgrote krabpalen, grote krabpalen en krabpalen voor grote katten. Natuurlijk zijn alle krabpalen die wij aanbieden van een goede kwaliteit maar deze krabpalen zijn het meest gelieft bij onze klanten.

White, Kat, She-Cat, Mooie, Huis, Albino

Wat voor krabpalen bieden wij allemaal aan?

We hebben een groot aanbod kattenkrabpalen in allerlei vormen en maten. Deze hebben we onderverdeeld in meerdere categorieën, op deze manier hebben we jouw zoektocht wat vereenvoudigd! Ben je op zoek naar een kleine krabpaal, een middelgrote krabpaal, een grote krabpaal, een krabpaal voor grote katten, een plafondkrabpaal of een design krabpaal? Klik op een categorie en je zult er alle krabpalen vinden die daar thuishoren.

Je vind er degelijke stevige krabpalen, natuurlijke krabpalen en vooral mooie krabpalen voor jouw kat!

Een krabpaal aankopen bij Huisdierplezier

Ben je na al dat zoeken de juiste krabpaal tegengekomen voor jouw kat? Dan is deze eenvoudig te bestelling bij Huisdierplezier. Huisdierplezier is jouw online dierenspeciaalzaak met alle benodigdheden om jouw dieren van alles te voorzien. Als je de krabpaal besteld op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel genieten van een fijne relax plek en lekker spelen en klimmen. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je eerst nog vragen over die mooie krabpaal die je gezien hebt, of heb je vragen over de door jouw geplaatste bestelling? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Zij zullen jou van alle juiste informatie voorzien. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen via e-mail en telefoon.

Kijk voor alle krabpalen in ons assortiment naar de volgende categorieën:
- Kleine krabpalen
- Middelgrote krabpalen
- Grote krabpalen
- Krabpalen voor grote katten
- Plafond krabpalen
- Design krabpalen

Wil jij meer lezen over kattenrassen of katten in het algemeen?

We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van de verschillende krabpalen in ons assortiment. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op of laat jouw bericht achter onder dit artikel. Wil je meer lezen over katten of kattenrassen? Bekijk dan zeker eens onze blogpagina waar je kattenblogs vindt waaronder:

Kattenblog: De 10 populairste kattenrassen
Kattenblog: De Cornish Rex
Kattenblog: De Maine Coon
Kattenblog: De Britse Korthaar
Kattenblog: De Spynx kat
Kattenblog: Wat is de beste kattenbakvulling?
Kattenblog: Het nut van een krabpaal
Kattenblog: Zelf een kattenluik monteren

Menu