• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld is vandaag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld is vandaag verzonden

Top 10 Kippenhokken

Kippenhok

Wilt u kippen gaan houden, of hebben uw kippen een nieuw onderkomen nodig? Dan heeft u een nieuw kippenhok nodig! Met een kippenhok uit de 10 top kippenhokken heeft u altijd een goede hok in huis, waar uw kippen heerlijk in kunnen rondlopen en slapen. In de door ons samengestelde top 10 kippenhokken, vind u de beste hokken uit ons assortiment. Wij van Huisdierplezier hebben verschillende soorten hokken in ons assortiment. Zo hebben wij kippenhok met ren, maar hebben wij deze ook zonder ren. Wanneer u een ren aan uw kippenhok zet, kunnen de kippen heerlijk buiten in de open lucht rondlopen. Wilt u meer informatie over deze top 10 hokken voor uw kip? Neem dan snel contact met ons op!

Waar op letten bij de aankoop van een kippenhok

Wanneer u een kippenhok wilt kopen, moet u natuurlijk op een aantal verschillende factoren letten. Zo past natuurlijk niet elke hok in elke tuin. Heeft u een grote oppervlakte in uw tuin waar uw kippen lekker rond kunnen lopen? Dan heeft u waarschijnlijk geen ren nodig, maar is alleen een hok vaak al genoeg. Wanneer u juist een kleinere tuin heeft, met minder beschikbare ruimte, kan een ren heel handig zijn. Zo kunnen uw kippen dan alsnog een beetje buiten komen. In ons assortiment zijn kippenhokken in verschillende prijsklassen opgenomen, zo is er voor iedereen wel een geschikte hok te vinden. Wanneer u een uniekere kippenhok wilt, hebben wij goed nieuws voor u. In ons assortiment kunt u ook onze eigen productie kippenhokken zien, zo heeft u een zeer unieke hok in uw tuin staan.

Over Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier kunt u terecht voor al uw benodigdheden voor uw kippen. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod voor konijnen en katten en nog meer!. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan 20.000 producten heeft de online dierenwinkel altijd het product dat perfect bij uw huisdier past.

Menu