• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Angelique.K - 9
Pluspunten
"Goede service en snelle reactie bij problemen. Mijn product was helaas kapot gegaan onderweg, wat na..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Top 10 Hondenfietsmanden

Hondenfietsmand

Vind u het altijd leuk om lekker een rondje te fietsen, en wilt u dan ook graag uw hond meenemen? Dan heeft u een hondenfietsmand nodig. Veel honden kunnen aan de riem mee lopen wanneer u een fietstocht maakt. Kleinere honden kunnen dit niet, vaak fietst u te snel voor uw hondje om goed mee te kunnen lopen. Een hondenfietsmand is hiervoor een perfecte oplossing. Met een hondenfietsmand kunt u uw hond veilig van a naar b vervoeren. In het assortiment van Huisdierplezier hebben wij een top 10 hondenfietsmanden samengesteld. Zo kunt u in een ogenblik de beste manden bij elkaar zien. Bent u op zoek naar een hondenfietsmand? Dan bent u bij de online dierenwinkel aan het juiste adres!

Hondenfietsmand kopen bij Huisdierplezier

Wanneer u een hondenfietsmand wilt kopen, moet u op verschillende dingen letten. In het assortiment fietsmanden zijn er verschillende varianten te vinden. Zo zijn er hondenfietsmanden die op uw stuur gemonteerd moeten worden, maar zijn er ook varianten die juist op uw bagagedrager geïnstalleerd worden. Let er wel op dat bij de meeste e-bikes de standaard fietsmand niet aan de bagagedrager gemonteerd kan worden. Hiervoor moet de fietsmand aangepast worden. In ons assortiment zijn hondenfietsmanden in verschillende formaten te vinden. Kijk van tevoren goed welk formaat het best is voor uw hond. U wilt natuurlijk niet dat de mand te klein of juist te groot is. Wanneer uw hondenfietsmand te groot is kan uw hond veel los bewegen, wat lastig kan zijn tijdens het fietsen.

Service bij Huisdierplezier

Op Huisdierplezier.nl vind u alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. Van hondenbenodigdheden, zoals hondenfietsmanden en hondenloopplanken, tot kippenhokken, u vind het allemaal op onze website. In ons assortiment zijn ruim 20.000 producten te vinden, zo zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw huisdier past. Service staat natuurlijk hoog in het vaandel bij ons. Heeft u daarom vragen en/of opmerkingen over een van onze producten, of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!