• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Terrarium Hout

Terrarium hout

Het is mooi om een terrarium zo natuurlijk mogelijk in te richten. Voor de reptielen is het ook fijn als hun natuurlijke omgeving zo goed mogelijk wordt nagebootst. Daarom is er terrarium hout! Terrarium hout zorgt meteen voor natuurlijke uitstraling. Er kan op terrarium hout geklommen worden door de reptielen of het kan dienen als schuilplaats.

Lizard, Reptielen, Schaal, Terrarium, Urtier, Droge

Soorten terrarium hout

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten hout voor in het terrarium. Het gaat om de Mangrove wortel en Driftwood. Mongrove wortel en Driftwood hebben een andere kleur en vorm. Let er op dat het hout nooit hetzelfde eruit ziet als op de foto omdat het om een natuur product gaat.

Tapijt Python, Terrarium, Close-Up, Schaal, Portret

Terrarium hout kopen bij Huisdierplezier

Als je al dat mooie terrarium hout bij elkaar gesprokkeld hebt kun je dit eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag (maandag tot en met vrijdag) voor 13:00 uur zal de bestelling nog dezelfde dag verzonden worden. Zo kun je snel aan de slag met jouw terrarium! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een bepaald artikel kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk hebben wij bij Huisdierplezier nog veel meer reptiel benodigdheden dan alleen maar decoratie. Neem ook eens een kijkje bij verlichting en verwarmingbodembedekking en voeding.

Menu