• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Terrarium Decoratie

Terrarium decoratie

Een terrarium wil je natuurlijk zo mooi mogelijk aankleden. Vaak op een natuurlijke manier maar je kunt ook kiezen voor ander soort terrarium decoratie. Er zijn namelijk verschillende beeldjes en andere attributen die je in het terrarium kunt plaatsen om deze aan te kleden. Wil je toch nog een natuurlijke uitstraling maar geen echt terrarium hout of steen? Dan kun je ook kiezen voor namaak hout en steen. Namaak hout en steen is gemaakt van Polyresin. Polyresin bestaat uit een mix van gemalen steen (graniet, marmer of soapstone) wat wordt vermengd met een vloeibare kunsthars. Dit mengsel wordt in een mal gegoten zodat er een mooie vorm uitkomt. Polyresin is een sterk materiaal dat waterbestendig en kleurecht is.

Common Basilisk, Hagedis, Basilisk

Terrarium decoratie kopen bij Huisdierplezier

Heb je allerlei leuke terrarium decoratie artikelen gevonden waar je jouw terrarium mee aan wil gaan kleden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag (maandag tot en met vrijdag) voor 13:00 uur zal jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel aan de slag met jouw terrarium. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een bepaald artikel kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk hebben wij bij Huisdierplezier nog veel meer reptiel benodigdheden dan alleen maar decoratie. Neem ook eens een kijkje bij verlichting en verwarmingbodembedekking en voeding.

 

Menu