• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Schildpad Eiland

Schildpad eiland

Schildpadden vinden het heerlijk om te zonnen en waar kunnen ze dit beter doen dan op een schildpad eiland. Een schildpadeiland kun je vastzetten in de bank doormiddel van zuignappen. Het materiaal waarvan het schildpad eiland van gemaakt is drijft op water. Schildpadden hebben ook UV-A en UV-B straling nodig. Als je een lamp plaatst boven het schildpad eiland kunnen ze hun geluk niet op!

Soorten schildpad eilanden

In ons assortiment vind je verschillende schildpad eilanden. Al deze schildpad eilanden drijven en stijgen dus mee met het waterniveau. Bijna alle schildpad eilanden kun je vastleggen doormiddel van zuignappen. Deze zuignappen maak je vast aan de zijkant tegen het glas. Ook is er één schildpad eiland dat gewoon los kan drijven in de schildpaddenbak. Natuurlijk zijn ze er ook in verschillende groottes. Heb je grotere of meerdere schildpadden? Biedt ze dan ook voldoende de ruimte om te kunnen zonnen.

Schildpad, Reptiel, Vijver, Dierlijke

Een schildpad eiland kopen bij Huisdierplezier

Heb je het juiste schildpad eiland gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kunnen jouw schildpadjes snel genieten van een fijn schildpad eiland om lekker te kunnen zonnen. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je eerst nog vragen over een schildpad eiland? Stel deze dan via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Bij Huisdierplezier heb je nog veel meer reptiel benodigdheden dan alleen maar decoratie. Denk daarbij aan voeding, verlichting en verwarming en bodembedekking.

 

Menu