• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Terrariumverlichting

Terrariumverlichting

Voor reptielen is de verlichting in het terrarium heel erg belangrijk. Met de juiste belichting zal het reptiel gezond blijven en zich fijn voelen in het terrarium. Je moet zorgen dat de verlichting in het terrarium zo dicht mogelijk komt bij het natuurlijke licht dat ze normaal in het wild hebben.

Daglichtspot Daylight Joule

In ons assortiment vind je de daglichtspot Daylight Joule. Deze daglichtlamp is verkrijgbaar in 50 watt, 75 watt en 100 watt. Deze lamp bevat het micro-element neodymium waardoor het spectrum sterk lijkt op dat van echt daglicht waardoor alles er heel natuurlijk uitziet. Ook bied deze lamp UV-A straling. UV-A draagt bij aan het welzijn van de dieren, het zorgt ervoor dat reptielen kleuren correct waar kunnen nemen zodat ze bijvoorbeeld hun prooi kunnen waarnemen. Ook heeft het invloed op het voortplantings- en eetgedrag.

Kameleon, Reptiel, Dierlijke, Chamaeleonidae

UV-B

Ook UV-B is belangrijk voor reptielen. UV-B helpt reptielen om vitamine D aan te maken. Dit hebben ze nodig voor een goede ontwikkeling. Helaas hebben wij geen verlichting die UV-B bevat.

Terrariumverlichting kopen bij Huisdierplezier

Heb je een daglichtlamp kunnen vinden met de juiste wattage? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel zorgen voor de juiste belichting voor jouw reptiel! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een bepaalde lamp kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn aanwezig op maandag tot en met vrijdag en zijn bereikbaar via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Ze zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk kun je Bij Huisdierplezier terecht voor meer reptielbenodigdheden dan alleen verlichting en verwarming. Denk bijvoorbeeld ook aan decoratie, bodembedekking en voeding.

Menu