• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Maatwerk dierenverblijven bij Huisdierplezier

Een dierenverblijf geheel naar wens laten produceren? Dat kan!

Naast een breed assortiment huisdierbenodigdheden kun je bij ons ook terecht voor het realiseren van jouw (zelf) ontworpen droomverblijf. In onze werkplaats wordt dagelijks gewerkt door ervaren timmermannen welke met plezier jouw ideale hondenhok, kippenhok, konijnenverblijf of vogelvoliere produceren. Mede hierdoor en door het gebruik van duurzame materialen kunnen wij een grote collectie onderhoudsvrije dierenverblijven aanbieden met een levensduur tot 15 jaar! Heb jij er altijd van gedroomd om zelf een verblijf voor jouw konijnen te ontwerpen of een prachtig kippenhok uit te tekenen en te laten produceren? Dan gaan we graag samen met jou om de tekentafel zitten om te bekijken welke wensen je hebt en welke mogelijkheden wij je kunnen bieden. Je kunt bij ons terecht voor verblijven en dierenrennen voor onder andere kippen, vogels, konijnen, honden en katten.

Wij zijn ons ervan bewust dat het aankopen van een luxe dierenverblijf een hele uitgave is. Je wilt immers het beste voor jouw dieren maar natuurlijk ook waar voor je geld. Onze hokken hebben een goede prijs kwaliteit verhouding, graag zetten we de voordelen van onze verblijven dan ook even op een rijtje voor je: 

✓ Duurzaamheid- De verblijven uit onze Voldux collectie worden vervaardigd uit degelijke, stevige en duurzame materialen. Zo zijn deze dierenhokken voor buiten voorzien van een stevig houten frame en bewerkt met onderhoudsvrije rabatdelen. De verblijven zijn tevens voorzien van dakleer wat voorziet in een goede afwatering op het verblijf. Dit resulteert in een levensduur van onze dierenverblijven tot wel 15 jaar! 

✓ Onderhoudsvrij - Onze verblijven worden gemaakt van geïmpregneerd rabathout of douglas. Dit hout is onder druk behandeld waardoor het bestand is tegen weersinvloeden zoals regen en felle zon. Dit beschermd niet alleen de dieren maar zorgt er ook voor dat deze hokken in tegenstelling tot standaard hokken niet behandeld hoeven te worden. Geen jaarlijkse beitsbeurt of lakbehandeling meer! Naast een schoonmaakbeurt aan de binnenzijde zijn deze verblijven onderhoudsvrij! 

✓ Veiligheid -  In onze luxe dierenhokken wordt gebruik gemaakt van stevig zilverkleurig gaas met een maas van 13 x 13 cm en een draaddikte van 0.8 mm. Heb jij een echte knager in huis? Dan is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een dikkere draaddikte. Ook is het mogelijk het verblijf van de onderzijde te beschermen voor bijvoorbeeld roofdieren. De eigen productie verblijven zijn alle afgewerkt met degelijk hang en sluit werk waarmee je het verblijf veilig kunt afsluiten. Zo heb je naast een stevig en degelijk verblijf ook een veilig onderkomen voor jouw dieren.

✓ Veel mogelijkheden - Omdat onze verblijven zelf worden geproduceerd is er veel mogelijk! Wij denken graag mee aan jouw droomproject. Ook kunnen wij je tips en adviezen geven voor het creëren van het perfecte dierenverblijf voor jou en jouw huisdieren. Zo kunnen we bekijken wat de meest ideale indeling is voor jouw konijnenhok, wat de beste afmetingen zijn voor jouw kippen of hoe we jouw nieuwe vogelverblijf perfect kunnen laten passen in jouw tuin. Want onze verblijven zijn niet alleen functioneel maar moeten ook een aanwinst zijn voor je tuin! 

 

Advies aanvragen        Offerte aanvragen          

 

Naast maatwerk bieden wij ook een collectie eigen productie verblijven. Deze verblijven zijn op basis van ervaringen en kennis samengesteld en kunnen vaak uit voorraad worden aangeboden. Bekijk de juiste categorie door in onderstaande linken te kiezen voor jouw huisdier.

Vogel | Konijn | Kip | Hond | Kat 

Menu