• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Voldux Konijnenhok Hooiberg Fien XXL

Schrijf de eerste review van dit product

€ 1.803,05
 • SSL Veilig winkelen betalen
 • Retourneren binnen 14 dagen!
Voldux Konijnenhok Hooiberg Fien XXL

Voldux Konijnenhok Hooiberg Fien XXL

€ 1.803,05
Beschrijving

Voldux Konijnenhok Hooiberg Fien XXL

 

Hooiberg Fien is een zeer ruim konijnenverblijf welke naast veel ruimte ook comfort biedt aan jouw konijnen én praktisch is in gebruik. Dit extra grote konijnenverblijf met luxe konijnenrennen is opgebouwd als klassieke hooiberg waardoor hij niet alleen comfortabel is voor jouw huisdieren maar ook een aanwinst is voor de tuin. Het grote konijnenhok is gemaakte van geïmpregneerd hout, dit zorgt ervoor dat het verblijf een levensduur heeft van minimaal 15 jaar én geen hout onderhoud vraagt zoals standaard konijnenhokken. Het ruime nachthok heeft een afmeting van 97 x 97 cm en is voorzien van een watervaste bodemplaat en een deur met leuk plexiglas raampje aan de voorzijde. Deze is eenvoudig te openen door middel van een schuifslot en bevindt zich op een ideale werkhoogte. Het nachthok beschikt over een vast, verhoogd en met dakleer bekleed dak welke door middel van stevige staanders ruimte biedt voor de opslag van hooibalen. Via de trap in het nachthok bereik je de ruime konijnenrennen welke vast aan het nachthok zijn bevestigd voor veiligheid en meer uitloopruimte. De xl konijnenrennen lopen door onder het nachthok waardoor de volledige oppervlakte kan worden benut. Beide konijnenrennen zijn voorzien van een deurtje waardoor je zelf eenvoudig toegang kunt krijgen tot de ren en jouw huisdieren. De hooiberg Fien is een prachtig groot verblijf welke met een vloeroppervlakte van bijna 7 m2 enorm veel ruimte biedt aan jouw konijnen. Omdat uw verblijf deels en in panelen gemonteerd wordt geleverd, gebruiken wij een eigen koerierdienst. Uw verblijf zal binnen 6 werkdagen na de besteldatum worden geleverd. U wordt op tijd ingelicht door onze klantenservice op welke datum en tijdstip u het verblijf kunt verwachten. Op moment van aflevering is het van noodzaak dat er hulp aanwezig is. Dit komt omdat de verblijven zwaar van gewicht zijn, wat niet door alleen onze koerier verplaatst kan worden. Het verblijf wordt verplaatst door middel van karretjes. Indien het verblijf verhard zonder obstakels naar achter verplaats kan worden zal onze koerier hierbij ondersteunen, houd rekening met eventuele toegangspoorten, controleer daarom de afmetingen op voorhand.

 

Pluspunten

 • Extra groot konijnenhok in de vorm van een klassieke hooiberg
 • De hooiberg en 2 grote aangrenzende rennen zijn gemaakt van geïmpregneerd hout
 • Dit konijnenverblijf biedt veel ruimte en comfort aan meerdere konijnen
 • Het verblijf is onderhoudsvrij en heeft een levensduur van zeker 15 jaar
 • Dit verblijf wordt deels gemonteerd geleverd, de ren in panelen en is erg eenvoudig te monteren

Bekijk ook onze andere konijnenhokken voor Franse Hangoor konijnen!!

 

Huisdierplezier | Online dierenwinkel

Als online dierenwinkel kunnen wij voorzien in alle behoeften van huisdieren. Als je vragen hebt over wat jouw diertje nodig heeft, of waar je het beste voor kan kiezen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn beoordeeld met een 8.8!

Specificaties:
 • Extra transportkosten Waddeneilanden: Ja
 • Buitenmaat incl.dak (BxDxH): 697 x 125 x 225 cm
 • Buitenwerkse grondmaten (BxD): 697 x 97 cm
 • Type verblijf: Konijnenhok met ren
 • Hoofdmateriaal: Geïmpregneerd Hout
 • Kleur: Blank
Maatwerk

Ben je op zoek naar een luxe op maat gemaakt dierenverblijf?

 

Voor de aanvraag van een offerte kan je ons offerteformulier invullen: offerte aanvragen. Het dierenverblijf kan geheel op jouw wensen afgestemd worden!

Zou je graag vooraf overleggen met een specialist of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom ons bij ons langs te komen om jouw wensen te bespreken. Ook hebben wij enkele modellen in onze showroom om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Maak hiervoor wel een afspraak via sales@huisdierplezier.nl of telefonisch via 0031 (0)850 - 656263

Al onze maatwerk projecten worden gemaakt van geimpregneerd hout. Hierdoor is het dierenverblijf onderhoudsvrij en kan deze het hele jaar door buiten blijven staan. Het dierenverblijf wordt compleet in elkaar gezet geleverd, dus niet als bouwpakket. De levertijd bedraagt ongeveer 3 weken dit gaat altijd in overleg.

Beoordelingen

Hooiberg Fien is een zeer ruim konijnenverblijf welke naast veel ruimte ook comfort biedt aan jouw konijnen én praktisch is in gebruik. Dit extra grote konijnenverblijf met luxe konijnenrennen is opgebouwd als klassieke hooiberg waardoor hij niet alleen comfortabel is voor jouw huisdieren maar ook een aanwinst is voor de tuin. Het grote konijnenhok is gemaakte van geïmpregneerd hout, dit zorgt ervoor dat het verblijf een levensduur heeft van minimaal 15 jaar én geen hout onderhoud vraagt zoals standaard konijnenhokken. 

Menu