• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Voeding & Verzorging

Konijn verzorging

Zo’n lief konijn met een zachte vacht, schattige oren en lief staartje verdient natuurlijk een goede konijn verzorging. Behalve een hoop dierenliefde zijn er nog meer factoren die bijdragen aan een gelukkig leven voor jouw konijn. Met het juiste konijnen speelgoed, konijnenvoer en andere konijnen accessoires van Huisdierplezier.nl kun jij jouw konijn verwennen. Wil je jouw konijn verwennen of wil je een konijnenkooi kopen? Lees snel verder!

Verschillende aspecten van konijn verzorging

Konijn verzorging bestaat uit verschillende aspecten. Niet alleen goed voer en een degelijk verblijf is zeer belangrijk, maar wist je dat je je konijn ook zindelijk kan maken? Dit doe je met behulp van een konijn toilet. Je plaatst het toilet op de plek waar je konijn het vaakst plast. Wanneer het konijn zijn of haar behoefte heeft gedaan kun je het toilet schoonmaken. Leg wel een paar keutels terug in het toilet zodat het konijn ruikt dat hij daar weer kan gaan keutelen. Wanneer je deze vorm van konijn verzorging consequent doorvoert wordt je konijn vanzelf zindelijk. Het is vanaf dat moment ook mogelijk om het konijnen toilet te verplaatsen; je konijn zal in het toilet blijven plassen en keutelen.

Een leuke vorm van konijn verzorging is het konijn voorzien van leuke speeltjes. Hiermee prikkel je het konijn om actief te blijven en in beweging te blijven. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een snackrol. Hierin doe je verschillende snoepjes. Het heeft soms wat voeten in de aarde, maar als het konijn eenmaal merkt dat er lekkers uit komt zal het actief bezig blijven.

Konijn verzorging artikelen op Huisdierplezier.nl

Bij je online dierenwinkel doen we er alles aan om goede konijn verzorging voor iedereen mogelijk te maken. We zijn dan ook steeds bezig met het uitzoeken van leuke artikelen van hoge kwaliteit die je eenvoudig online kunt bestellen. Jouw bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk geleverd. Veel winkelplezier! Iets voor je knaagdier nodig? Kijk dan even bij alle knaagdier spulletjes!

Menu