• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Knaagmateriaal

Knaagmateriaal

Het is belangrijk om konijnen en knaagdieren knaagmateriaal aan te bieden. Ze hebben namelijk van nature de behoefte om te knagen. Deze natuurlijke behoefte is er omdat de snijtanden blijven groeien en door knagen afgesleten worden. Als je geen knaagmateriaal aanbied is er een kans dat de tanden te lang worden en dat deze scheef gaan groeien wat gaat zorgen voor problemen.

Als je knaagmateriaal aan gaat bieden is het belangrijk dat het natuurlijk knaagmateriaal is. Ook moet het knaagmateriaal geschikt zijn voor konijnen en knaagdieren. Zaag dus niet zomaar een tak van een boom om dat aan jouw konijn of knaagdier te geven. Niet al het hout is namelijk geschikt als knaagmateriaal.

Niet alle konijnen en knaagdieren zijn heel erg actief met knagen. Het kan namelijk zijn dat de tanden al voldoende slijten door het voer of hooi wat ze aangeboden krijgen. Toch blijft het belangrijk om ze extra knaagmateriaal aan te bieden zodat ze altijd de mogelijkheid hebben om te knagen. Anders heb je namelijk ook kans dat ze aan het hok gaan knagen en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Konijn, Konijntje, Dierlijke

Knaagmateriaal kopen bij Huisdierplezier

Als je het geschikte knaagmateriaal voor jouw knager hebt gevonden kun je dit eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw konijn of jouw knaagdier snel aan de slag met het knaagmateriaal! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over het knaagmateriaal in ons assortiment kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je te voorzien van de juiste informatie.

Naast knaagmateriaal kun je bij ons terecht voor allerlei speelgoed & vermaak artikelen voor konijnen. Neem ook eens een kijkje bij ons konijnenspeelgoed, konijnensnacks en huisjes en mandjes.

Hou je van lezen en van konijnen? Misschien is het dan leuk om eens een van onze konijnenblogs te lezen: Help! Mijn konijn eet zijn keutels, Veel gestelde vragen over konijnen of Een konijn en een cavia samen?

Menu