• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Konijnenhok zonder ren

Een nachthok voor je konijn van Huisdierplezier!

Het konijnenhok zonder ren is perfect als buiten nachthok. Deze compacte, schuilplekken bieden een comfortabele, droge én veilige plek voor jouw konijnen in de achtertuin! Wil jij jouw konijn een nieuw nachthok bieden? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar het beste konijnen buitenhok! Ontdek ons konijnenassortiment en laat je inspireren voor een praktisch, mooi én betaalbaar buitenhok voor jouw konijnen in onze Konijnenwinkel.

Rabbit, Bunny, Easter, Cute, Holiday

Een konijnenhok zonder ren voor jouw konijnen

Lopen jouw konijnen dagelijks lekker huppelend over jouw erf, door de tuin of gezellig in huis? Hebben ze alle ruimte om te kunnen spelen, sprintjes te trekken en te ravotten? Dat zullen vrolijke konijntjes zijn ;-) Toch is ook voor deze konijnen is een goed nachthok essentieel, het biedt ze veiligheid en een ruimte om te schuilen op regenachtige dagen. Een plek om tot rust te komen én een eigen plekje waar ze zich kunnen terug trekken bij drukte of op spannende momenten. Een konijnenhok zonder ren of dubbel konijnenhok is dan ook perfect als schuilhok of nachthok voor jouw konijnen.

Welk hok zonder ren is geschikt?

Wanneer je op zoek gaat naar een konijnenvilla zonder ren is het belangrijk de juiste keuzes te maken. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een konijnen verblijf? Een verblijf zonder ren wordt zoals hierboven al stond geschreven voornamelijk gebruikt als nachthok voor konijnen. Een plek waar de konijnen zich kunnen terugtrekken bij slecht weer, waar ze een dutje kunnen doen en gebruik kunnen maken van het konijnentoilet. Het is dan ook belangrijk te kiezen voor een buitenhok welke deze voorwaarden heeft. Kies bijvoorbeeld voor een konijnenhok op poten welke de konijnen beter beschermen tegen optrekkend vocht en kou in de koudere maanden. Je kunt ook kiezen voor een dubbel verblijf zonder ren waarbij 2 lades zorgen dat de vloer netjes schoon blijft. Kies voor een verblijf als bouwpakket of een luxe verblijf uit eigen productie en pas alles aan naar jouw wensen en die van de konijnen.

Een hok voor jouw konijn zonder ren kopen?

Lijkt een konijnenhok zonder ren je ideaal? Aarzel niet en shop dan verder op Huisdierplezier. Mocht je vragen hebben dan kun je ons altijd E-mailen naar info@huisdierplezier.nl. Huisdierplezier is dé online konijnenwinkel met een groot assortiment voor konijnen, hiernaast profiteer je óók van handige voordelen. Bestel je jouw verblijf vóór 13:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij jouw pakket nog dezelfde dag. Is het konijnenverblijf tóch niet helemaal wat je zocht, dan ben je vrij deze naar ons te retourneren. Ook over de service en advies van Huisdierplezier zijn onze klanten uitstert tevreden, met een beoordeling van 9,3 staan onze medewerkers te popelen jouw te helpen bij jouw vragen.

Meer lezen over konijnen?

Ben je helemaal voorbereid op de komst van jouw nieuwe konijnen of zit je nog met vragen? Neem gerust contact met ons op voor advies, of bekijk een van onze konijnenblogs. Deze blogs zijn informatie, leerzaam én leuk om te lezen en breiden je kennis over konijnen uit, zo leer je jouw konijnen écht kennen en lees je verschillende leuke tips voor de verzorging, de huisvesting én het vermaak van jouw konijnen. Bekijk onze blogpagina of bezoek hieronder direct een konijnenblog naar keuze:

Blog: Waarom knaagt mijn konijn aan het hok?
Blog: Een natuurlijke leefomgeving voor konijnen
Blog: Is mijn konijn ziek?
Blog: Een konijn en een cavia samen houden?
Blog: Hangoor konijnen 
Blog: Is mijn konijn een dwergkonijn?
Blog: Populaire konijnenrassen 

Menu