• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Dubbel konijnenhok

Dubbel konijnenhok

Heeft u konijnen in huis, en vind u dat uw konijnen meer verdienen dan een simpel konijnenhokje in de tuin? Dan bent u op zoek naar een dubbel konijnenhok! Met een dubbele konijnenhok geeft u uw konijn zijn eigen woning! Met een dubbel konijnenhok heeft uw konijn een eigen villa met meerdere verdiepingen! In ons assortiment zijn er veel verschillende dubbele konijnenhokken te vinden. Zo heeft Huisdierplezier een ruim assortiment hokken met een soort ren ernaast. Zo kan uw konijn lekker buiten rondlopen, terwijl die wel altijd veilig in zijn kooi is. De beste dubbele konijnenhok vind u bij de online dierenspecialist!

Dubbele konijnenhok uitzoeken

Het kan soms heel lastig zijn om een dubbel konijnenhok uit te zoeken. Er zijn veel verschillende varianten, en wat past nu perfect bij uw konijn? In ons assortiment zijn verschillende dubbele konijnenhokken te vinden, waar uw konijn lekker rond kan rennen! Veel hokken zijn soms niet groot genoeg voor uw konijn om lekker rond te rennen. Maar bij de konijnenhokken met extra ren erbij heeft uw konijn altijd meer dan genoeg ruimte! Is uw konijn minder vaak actief? Dan heeft u met een kleinere hok waarschijnlijk al genoeg. Bedenk dus vooraf goed welke dubbele konijnenhok het beste past in uw tuin en bij uw konijn! Zo weet u zeker dat u uw geld goed besteed. Bent u op zoek naar andere konijnenbenodigdheden zoals konijnenhokken en konijnenrennen? Bekijk dan snel het aanbod online, op Huisdierplezier.nl!

Service bij Huisdierplezier

Wij van Huisdierplezier willen natuurlijk alleen maar het beste voor uw huisdier. Daarom hebben wij naast dubbel konijnenhokken een ruim assortiment aan benodigdheden voor honden, katten, kippen, knaagdieren en vogels. In ons assortiment zijn meer dan 20.000 producten te vinden, die allemaal van A-kwaliteit zijn. Ook hebben wij een eigen collectie. Zo maken wij bijvoorbeeld onze eigen kippenhokken! Wanneer u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar, en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen met uw problemen.

Menu